facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha MA-1 D-Tec VF Pilottitakki Musta

315,00 

0 out of 5

Alpha MA-1 D-Tec VF Pilottitakki Musta, upea pilottirotsi tyylikkääseen arkeen, istuva mitoitus, irroitettava huppuosa, valmistaja Alpha Industries – USA

Hupullinen Vintage Fit -erikoismalli karvavuorella ja timmimmällä istuvuudella, rajoitettu erä!

 

Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 D-Tec VF Pilottitakki Musta, erikoismalli klassikosta, irroitettava huppuosio karvavuorella, vintage fit eli erityinen slim fit -malli, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 D-Tec VF Pilottitakki Musta

Alpha MA-1D-Tecien kohdalla on ollut vähän ongelma se, että ne loppuu melkein heti kun niitä saadaan. Ihan syystäkin, sillä onhan se aivan älyttömän tyylikäs ja moderni versio klassisesta MA-1:stä. Tähän takkiin on tosiaan upotettu niin MA-1:n kuin CWU-45:n tyyliä ja vähän myös omaakin, sillä irroitettavaa lisävuorta ei muissa Alphan piloteissa aiemmin ollut. Tämähän eroaa aika vahvasti muista perinteisistä malleista sillä, että tässä lisävuoressa on huppu. Hupusta löydät lisää infoa alempaa. Kyseessä oleva VF-malli (vintage fit) on edelleen istuvampi malliltaan ja poistaa sitä tiettyä pallomaisuutta D-Tecistä. Lisäksi VF D-Tecin sisävuoressa on pehmeä ja lämmin tekokarvakuosi, jota ei perusmallisista D-Teceistä löydy. D-Tec VF on lisäksi aavistuksen pidempi kuin normaali D-Tec, joten pitkäkätiset ja ulottuvampiselkäiset huomio! Tässä on teidän takki – ei jää lyhyeksi.

Materiaali

Takin vuori ja kuori on valmistettu 100% nylonista. Vuori on tikattu takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään kovin suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan. Takin huppu ja sen karvavuori on valmistettu polyesterista, joten ne pitävät tuulta ja aavistuksen vettäkin, ainakin puuvillakuosiin verrattuna. Kaikki nepparit ja vetoketjut ovat jämäkkää metallia.

Taskut

Alpha D-TECissä on MA-1:lle perinteiset taskut. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua, molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut ja vasemmassa hihassa vetoketjullinen tasku ja sen päällä kynäpaikat.

Muuta

Takin huppu kiinnitetään itse takkiin vetoketjulla. Kyseessä ei siis ole huppari, vaan erillinen lisähuppu. Silloin kun takkiin on kiinnitetty huppu, niin tavallaan siinä on silloin kaksi sulkuvetoketjua. Eli jos laitat hupun vetoketjun kiinni, niin näyttää siltä, että itse takki on auki ja alla on huppari. Voit myös sulkea koko takin vetoketjun, jolloin kyseistä illuusiota ei tapahdu. Takin vasemmassa rinnassa on CWU-45 tyylinen kangasmerkki. Jos etsit esimerkiksi firmallesi vaatteita mihin saa firman oman tarralogon kiinni, niin tässä on ratkaisu siihenkin. Takin sisus on tyylikkään viininpunainen. Alpha MA-1 D-Tec VF Pilottitakki on normaalia istuvampi malli (slim-fit). Tämä takki ei pullota lainkaan niinkuin klassinen MA-1 pilottitakki tekee vaan sulautuu käyttäjän päälle täydellisesti. Suosittelemme aina ostamaan yhden koon isomman kuin olit ajatellut!

Koot

Paino(kg) – Pituus(cm) – Rinnanympärys(cm)

XS    43-50        148-158           81-86

S       50-60        152-170           86-91

M       60-72        165-188           91-102

L       72-83        170-193          102-112

XL     83-95        170-193          112-117

2XL  95-105       170-193          117-122

3XL 104-113     170-193          122-127

 

– Valmistaja Alpha Industries, USA
MA-1 -pilotin erikoismalli
– Musta
– Runsaasti
– Irroitettava valehuppari osio
– Tyylikäs

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä