• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Alpha MA-1 Hooded Pilottitakki Black Olive

Alpha MA-1 Hooded Pilottitakki Black Olive, erikoisväri Alphan pilottitakkien alkutaipaleelta, klassisen pilottitakin talviversio, istuvampi malli, kiinteä huppu pintakankaan värisellä vuorella, oranssi sisävuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Hupullinen MA-1 on tuhdimpi kuin pilottitakki, mutta kevyempi kuin lyhyistä talvitakeista lämpimin N2B!

289,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 Hooded Pilottitakki Black Olive, erikoisväri Alphan pilottitakkien alkutaipaleelta, klassisen pilottitakin talviversio, istuvampi malli, kiinteä huppu pintakankaan värisellä vuorella, oranssi sisävuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 Hooded Pilottitakki Black Olive

Maineikkaan amerikkalaisen Alpha Industriesin MA-1 Hooded on klassinen pilottitakki istuvalla mitoituksella ja kiinteällä hupulla. Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. Tässä autenttisessa amerikkalaisessa pilottitakissa on snorkkelimallinen huppu sääolosuhteiden voittamista varten. Huppu on vuorattu tekokuitukarvalla.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä. Hupun vuori on vihreää tekokarvaa.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa uusimpien Alphan-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian “palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Muut istuvat Alphan pilottitakit löydät täältä!

Koot

Mallimme 178cm/75kg käyttää tuotekuvissa L-koon takkia ja pitää sitä juuri passelina.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä pilottitakki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs MA-1 pilottitakki hupullisena versiona (huppu on kiinteä)
– Kiinteähupullinen malli
– Lämmin teddyvuori hupun sisäpuolella
– Tummanvihreän rusehtava
– Virallinen väri “black olive”
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori
– Alphan tunnusomainen punainen hiharemmi

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus