facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 31,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Jopa 31,00 €

Alpha MA-1 Japan Dragon Limited Pilottitakki Burgundy

299,00  268,00 

0 / 5

Alpha MA-1 Japan Dragon Limited Pilottitakki Burgundy, se perinteinen jenkkiarmeijan pilottitakki, Japan Dragon -erikoisversio, taatusti markkinoiden paras, kultainen vuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Todellinen helmi! Japan Dragon -takkeja ei ihan joka kaupasta saa!

Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 Japan Dragon Limited Pilottitakki Burgundy, se perinteinen jenkkiarmeijan pilottitakki, Japan-malliston erikoisversio, taatusti markkinoiden paras, kultainen vuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 Japan Dragon Limited Pilottitakki Burgundy

Alpha MA-1 on se klassisin Alpha Industriesin valmistama takki, jota on valmistettu jenkkiarmeijalle yli 40 vuoden ajan. Ehkä tunnetuin ominaisuus tässä takissa on kirkkaanvärinen sisus, joka ympäri käännettynä antoi huomattavasti näkyvyyttä tippuneille piloteille pelastustehtäviä suoritettaessa. Sama ominaisuus on aika nasta juttu, mikäli joskus sattuu käymään jokin onnettomuus, jossa tarvitaan hyvää huomioarvoa. Tätä takkia on kopioitu ikuisuudet, mutta koskaan ei ole saavutettu samaa laatua kuin Alphalla. Tämä erikoisversio on osa Alphan uutta japanilaisteemaista mallistoa, jossa lohikäärmeet ja kirsikkapuut näyttelevät suurta osaa. Takki on upea, viininpunaisen pohjavärin ja kultaisten korostusten yhdistelmä, mutta hieno on myös selän suuri lohikäärmeteemainen brodeeraus. Todella uniikki rotsi!

Ominaisuudet

Takki on tyylikäs ja erittäin mukava pitää päällä. Takissa on resorit hihansuissa, vyötäröllä ja kaulalla. Resorit estävät tehokkaasti kylmän ilman pääsemistä takin sisäpuolelle. Takki suljetaan jämäkällä, metallisella vetoketjulla.

Materiaali ja taskut

MA-1 on valmistettu nylonkankaasta ja se kevyt vuori on valmistettu polyesterkuidusta. Takin sisus on tällä kertaa kultainen. MA-1 -takeissa on perinteisesti ollut kirkkaanvärisiä, yleensä oransseja sisävuoria, ja tämäpä johtuu siitä, että alkuperäisen käyttötarkoituksensa mukaan alas ammuttujen pilottien oli kätevä kiinnittää pelastajien huomio kääntämällä takki ympäri. Kirkas sisävuori näkyy pitkälle, kiiltää etsintävaloissa ja esimerkiksi heiluteltuna kerää maastossa taatusti enemmän huomioita kuin tummat perusvärit. Takissa on lisäksi kaksi tilavaa, nepparillista etutaskua ja yksi vetoketjullinen tasku vasemmassa hihassa. Hihataskussa on myös paikat kynille, sikarituubeille tai vaikkapa pienikokoiselle taskulampulle.

Koot

Alta löydät takkien kirjainkoot ja vastaavat käyttäjän mitat, jotka valmistajan – ja meidän – mukaan sopivat yhteen.

Paino (kg) – Pituus (cm) – Rinnanympärys (cm)

XS 43-50 – 148-158 – 81-86

S 50-60 – 152-170 – 86-91

M 60-72 – 165-188 – 91-102

L 72-83 – 170-193 – 102-112

XL 83-95 – 170-193 – 112-117

2XL 95-105 – 170-193 – 117-122

3XL 105-115 – 170-193 – 122-127

Muuta

Alphan MA-1 pilottitakkia on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, joten katso koko valikoimamme täältä.

Historiikki

Jaa, että miksi juuri tämä takki on se paras? Miksi se maksaa mitä maksaa? Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Alkuperäinen pilottimalli
– Japan Dragon -erikoisversio
– Viininpunainen/kultainen väritys
– Kultainen sisävuori
– Kultaiset lohikäärmebrodeeraukset
– Vyötäröpituus
– 3 taskua
– Resorit hihoissa ja vyötäröllä
– Edelleen markkinoiden paras pilotti

Lisätiedot

Koko

L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.