• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha MA-1 Lightweight Coat Takki Iridium Green

Alpha MA-1 Lightweight Coat Takki Iridium Green, virallinen väri ”iridium green” eli kiiltävä tummanvihreä, kevyt ja pitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu ihan heti läpi, valmistaja Alpha Industries – USA

Kauden 2016-2017 uutuusmalleja! Näin ennakkoon saatavilla vain L-koko!

215,00 € 182,75 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 Lightweight Coat Takki Iridium Green, virallinen väri ”iridium green” eli kiiltävä tummanvihreä, kevyt ja pitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu ihan heti läpi, valmistaja Alpha Industries USA

Alpha MA-1 Lightweight Coat Takki Iridium Green

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja ja tässä kevyessä välikelin pitkässä takissa haetaan sitä tiettyä pilottiviilistä materiaalien sekä Alphan tinkimättömän laadun kautta. Lightweight Coat on kevyt ja virtaviivainen välikelin takki kevään ja syksyn vilpoisiin keleihin. Tyyliltään takki on aavistuksen rennompi ja kenttätakkityyliin sotilasmaisempi kuin useat muut Alphan uusimmat pilotit ja takkimallit, joissa on panostettu 100% istuvuuteen. Lightweight Coat sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan Alphan takkien käyttäjiä. Nylonkuosi on edelleen tuultapitävä ja elastiset hihansuut pitävät lämmön sisällä. Jämäkkä vetoketju takaa sen, että suljettu takki on ryhdikäs ja tukeva navakassakin tuulessa.

Materiaali

100% nylonia.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa Alphan legendaaristen ”fishtail-takkien” kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/72kg käyttää L-koon takkia ja pitää kokoa aavistuksen väljänä, mutta sopivana.

Muuta

Alphan tulevan 2016-2017 kauden mallisto tulee olemaan täynnä uusia tuttavuuksia, joista Lightweight Coat on hyvinkin erikoinen ilmestys. Kevyt pitkä välikelin takki ei ole ollut Alphalla pilotit poislukien mikään pysyvästi tarjottava vaate, mutta nyt asia on korjattu. Testaa ja kerro mitä mieltä olet, sillä meiltä näitä kevyempiä takkeja on haluttu jo pitkään! Oman testihenkilöstömme mukaan takki on näppärä ja tyylikäs sekä hyvin kerrospukeutumiseen soveltuva kevyenä kuoritakkinakin. Ei jos tulee kylmä, ei muuta kuin villaa alle ja jo vain tarkenee myös alkutalven keleilläkin, jos vain heittää alle vaikka Helikonin Fleecen tai aidon suomalaisen armeijavillapaidan.

Jos tarvitse astetta lämpimämpiä Alpha-takkeja, niin tutustu tästä koko talvimallistoon!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kevyt välikelin takki (suosittelemme alle laitettavaksi esim. Helikonin Patriot Heavy Fleecetakkia)
– Väri kiiltävä ”Iridium Green” eli tummanvihreä
– Nylonkuosi pitää tuulta
– Perinteisen pilotin fiilistä
– Vahvat tummat metallivetoketjut
– Rento ja toisaalta sotilasmainen istuvuus
– Alphan punainen avaimenperä roikkuu hihataskusta

Saatat myös pitää...