• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Alpha MA-1 LW Iridium Pilottitakki Repblue

Alpha MA-1 LW Iridium Pilottitakki Repblue, kevyt erikoispilottimalli, istuva versio alkuperäisestä MA-1 -pilottitakista, tarkoitettu pidettäväksi mahdollisimman usein auki ja kiinni korkeintaan T-paidan kanssa, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoisella iridium-värityksellä tuunattu pitempi ja kevyempi versio MA-1-pilottitakista!

 

199,99 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 LW Iridium Pilottitakki Repblue, kevyt erikoispilottimalli, istuva versio alkuperäisestä MA-1 -pilottitakista, tarkoitettu pidettäväksi mahdollisimman usein auki ja kiinni korkeintaan T-paidan kanssa, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 LW Iridium Pilottitakki Repblue

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja. Se perinteinen hieman pallomainen malli on päivitetty nyt istuvammaksi Lightweight-malliksi, jotta entistä isompi yleisö voisi nauttia pilottifiiliksestä. Ongelmanahan aiemmin on ollut se, etteivät pienikokoisimmat asiakkaamme ole löytäneet sopivaa istuvuutta perusmallisista piloteista. Lightweight eli LW sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan mallien käyttäjiä. Takki on nimittäin edelleen tuulenpitävä ja erityisen leveät resorit hihoissa, kauluksessa sekä vyötäröllä pitävät lämmön sisällä.

Iridium-kangas

Iridium-malliston värit ovat Alphan erikoissävytteisiä aikaansaannoksia, joiden ilmettä on vaikea selittää ilman että tuijottaa perusväriä ja iridiumia vierekkäin. Yksinkertaistetusti voisi sanoa, että iridium on ikäänkuin nylonkankaiden metalliväri! Jotain syvempää dynamiikka ja persoonallista otetta näissä kuoseissa on.

Materiaali

Pintakangas ja toppaus 100% polyesteriä. Sisävuori puolestaan 100% nylonia.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa tavallisen MA-1:n kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/75kg käyttää L-koon pilottia ja pitää sitä hyvin istuvana kokona. Alle ei tällöin sullota turhia villapaitoja tai huppareita, mutta jos niitä haluat mukaan ympätä, ota se huomioon kokoa valitessasi. Nyrkkisääntönä kerrospukeutujien kannattaa ottaa suoraan yksi koko normaalia pilottikokoa isompi takki.

Muuta

Takki on istuvuus poislukien täysin identtinen perinteisen MA-1:n kanssa. Kuosi on sama, materiaalit samoja, huomiovuori, taskut, kaulus, vetoketju, kaikki ovat aivan yhtä upeita ja tarkoituksenmukaisia kuin siinä kaikkien rakastamassa lotissa. Taskut suljetaan neppareilla, vetoketjullinen tasku kynäpaikkoineen on samalla paikalla hihassaan, povarit ovat edelleen läsnä oranssissa huomiovuoressaan ja vetoketju on Alphan tyyliin pomminkestävää laatua. Tätä takkia voidaan suositella kaikille niille, jotka ovat haaveilleet pilotista, mutta pallomainen istuvuus ovat olleet liian kova pala purtavaksi.

Jäikö tämä rotsi liian köykäiseksi? Tutustu tästä upeaan Alphan Explorer talvitakkiin!

– Valmistaja Alpha Industries USA
– Slimmattu versio MA-1 pilotista
– Ainutlaatuinen Iridium Repblue -väri
– Polyamidikangas pitää tuulta
– Tumma sisävuori
– Perinteisen pilotin ominaisuudet
– Istuva malli
– Erikoispitkät resorit
– Vahvat tummat metallivetoketjut
– Aito ja alkuperäinen meininki, nyt uudella istuvalla leikkauksella
– Alphan punainen hihna roikkuu hihataskusta

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!