facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha MA-1 OS Pilottitakki Vihreä

229,00 

0 out of 5

Alpha MA-1 OS Pilottitakki Vihreä, vintage fit mitoitus, klassinen pilottitakki, kuparinvärinen vetoketju ja metalliosat, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Vihreä pilottitakki kuparisilla metalliosilla! Erikoismalli ja siten rajoitetusti saatavilla!

Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 OS Pilottitakki Vihreä, vintage fit mitoitus, klassinen pilottitakki, kuparinvärinen vetoketju ja metalliosat, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 OS Pilottitakki Vihreä

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF/VF59/OS -lisänimikkeitä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpiä kuin moderni pallomainen versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja ’59 viittaa kaiketi vuosilukuun viime vuosituhannelta. OS puolestaan viittaa VF-malliston takkeihin, joissa on erikoismetalliset vetoketjut ja metalliosat. Tässä takissa esimerkiksi nuo metalliosat ovat kupariset.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa näittä vintage fit -mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää vaikka ylösalaisin hätätilanteessa oranssin huomiovärin takia. Alphan istuvampia pilottitakkeja löytyy Salaisesta Agentista kymmenissä eri väreissä, jotka löydät täältä!

Koot

HUOMIO! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Alphan kokoluokituksessa mennään vintage fit -mitoituksen mukaan. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Empiirinen tutkimuksemme asiakkaiden keskuudessa pakottaa meidät paljastamaan tämän erikoisuuden kokoa valitessa. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteenpituus (cm)

XS              – 99               – 60
S             – 104              – 62
M             – 111             – 64
L              – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

Tälle takille kaveriksi suosittelemme Punaista Cousteau Pipoa ja todella tyylikkäitä Reef Cargo Reisitaskuhousuja. Tule tutustumaan Alpha Industries vaatteisiin ja varusteisiin myymäläämme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Se alkuperäinen pilottitakkimalli
– Vintage fit -malli
– Istuva, ei pallomainen
– Vihreä
– Kuparinen vetoketju
– Oranssi sisävuori
– Kunnon resorit hihoissa ja helmassa
– Vaaleanruskeat nahkavetimet
– Flight proof nylonvuori

Lisätiedot

Koko

L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.