facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
22 %
Säästä 53,99 €
ALENNUKSESSA
22 %
Jopa 53,99 €

Alpha MA-1 Pilottitakki Wool Repblue

249,99  196,00 

0 / 5

Alpha MA-1 Pilottitakki Wool Repblue, tummansininen/”replica blue”, villankangaskuosi, erikoismalli, vain L-koko, perinteinen jenkkiarmeijan pilottitakki, valmistaja Alpha Industries – USA

Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 Pilottitakki Wool Repblue, tummansininen, perinteinen jenkkiarmeijan pilottitakki, erikoismalli villakuosilla, vain yksi L-koko, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 Pilottitakki Wool Repblue

Tämä on klassinen Alpha Industriesin valmistama takki, jota on valmistettu jenkkiarmeijalle yli 40 vuoden ajan. Tunnetuin erikoisuus tässä takissa on oranssi sisus, joka ympärin käännettynä antoi huomattavasti näkyvyyttä niille piloteille, joiden koneet tippuivat alas. Sama ominaisuus on aika nasta juttu, mikäli joskus sattuu käymään jokin onnettomuus, jossa tarvitaan hyvää huomioarvoa. Tätä takkia on kopioitu ikuisuudet, mutta koskaan ei ole saavutettu samaa laatua kuin Alphalla. Tässä erikoisversiossa pintakangas on villaa ja lopputuloksena kokonaisuus on astetta ”epäpilottimaisempi”. Eli mikäli tavallinen pilotti on mielestäsi muuten tosi jees, mutta liian armeijahenkinen, pyri edes sovittamaan tätä versiota. Et tule pettymään. Ole kuitenkin nopea, sillä tämä kappale on osa jälleenmyyjien ennakkoerää, ja on mahdollista ettei tätä mallia tule tälläisenään koskaan yleiseen tuotantoon.

Ominaisuudet

Takki on tyylikäs ja erittäin mukava pitää päällä. Takissa on resorit hihansuissa, vyötäröllä ja kaulalla. Resorit estävät tehokkaasti kylmän ilman pääsemistä takin sisäpuolelle. Takki suljetaan jämäkällä, metallista valmistetulla vetoketjulla.

Materiaali ja taskut

Tämä erikoismallinen MA-1 on pintakankaaltaan 60% villaa ja 40% polyesteriä. Kevyt vuori on valmistettu polyesterkuidusta ja takin eristys on nylonia. Takin sisus on oranssi. Esimerkiksi onnettomuuden sattuessa on kätevää herättää huomiota kääntämällä takki ympärin. Takissa on kaksi tilavaa, nepparillista etutaskua ja yksi vetoketjullinen hihatasku, jossa myös paikat kynille.

Koot

Takki on perusmallista MA-1:tä istuvampi, joten esimerkiksi mallina kuvissa toimia 178cm/75kg mies pitää kuvissa L-kokoa ja pitää sitä sopivana.

Muuta

Aitoja Alpha MA-1 pilottitakkeja on saatavana useassa eri värissä ja useita eri malleja kevytpilottitakista (kesämalli) istuvampaan MA-1 VF59 malliin. Tämän takin lisäksi Salaisen Agentti myy runsaasti muita Alpha Industriesin erikoismalleja joita on melko runsaasti ja monet niistä löytyvät myös myymälä valikoimastamme.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Alkuperäinen pilottimalli nyt villankankaasta
– Tummansininen /”replica blue”
– Oranssi sisävuori
– Vyötäröpituus, resorit kauluksessa ja hihansuissa
– 3 taskua
– Leveät resorit
– Paras. Ikinä.

 

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL, 5XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä