• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Alpha MA-1 Quilted Pilottitakki Musta

Alpha MA-1 Quilted Pilottitakki Musta, pilottitakki johon on otettu mallia maiharitakkien ja talvitakkien lämpövuorista, kuvioitu ommel, Alphan kaikista piloteista tuttu hihatasku ja punainen remmi, kevyt, valmistaja Alpha Industries – USA

258,00 € 206,40 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 Quilted Pilottitakki Musta, pilottitakki johon on otettu mallia maiharitakkien ja talvitakkien lämpövuorista, ommelkuvio pintakankaassa, Alphan kaikista piloteista tuttu hihatasku ja punainen remmi, kevyt, takissa on ohut untuvakerros mukana, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 Quilted Pilottitakki Musta

Tässä erikoismallisessa pilottitakissa on haettu samaa kevyttä ja eristävää fiilistä kuin esimerkiksi Alphan varsinaisissa M-65 takkeihin ja vastaaviin asennettavissa lämpövuorissa. Takki on kevyt, pitää tuulta ja lämpöä erinomaisesti painoonsa nähden. MA-1 Quiltedin yksityiskohdat ja materiaalien laatu eivät jätä mitään arvailujen varaan: Kyseessä on ehtaa Alphaa helmasta kaula-aukkoon!

Materiaali

Valmistettu polyamidista ja nylonista.

Koko

Kuvien malli 178cm/75kg veti ylleen L-koon ja piti sitä sopivana. Takkiin pätee siis suunnilleen slim-fit -istuvuus eli ”ota yksi koko isompi kuin normaalisti”-filosofia.

Muut

Takkia voi käyttää erittäin hyvin esimerkiksi niin sanottuna taukotakkina eli ”tupakkatakkina”, koska siinä on hyvän eristävyyden lisäksi vakion kaksi takaviistoa alataskua.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Katsasta tästä aito Alpha M65 Kenttätakki Vihreä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Lämpövuorimainen pilottitakki
– Turvallisen musta
– Oranssi vuori
– Erinomainen ”tupakkatakki” eli taukotakki

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!