2kpl jäljellä

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Faded Woodland Camo

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Faded Woodland Camo, kevyt ja kesäinen pilottitakkimalli, istuva versio alkuperäisestä pilottiklassikosta, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoisväri! Vaalea maastokuvio tulee tuskin koskaan suurempaan tuotantoon! Ole nopea!

199,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Faded Woodland Camo, kevyt, istuva versio alkuperäisestä pilottiklassikosta (kevät-kesämalli), valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Faded Woodland Camo

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja. Se perinteinen hieman pallomainen malli on päivitetty nyt istuvammaksi TT:ksi, jotta entistä isompi yleisö voisi nauttia pilottifiiliksestä. Ongelmanahan aiemmin on ollut se, etteivät pienikokoisimmat asiakkaamme ole löytäneet sopivaa istuvuutta perusmallisista piloteista. Alpha MA-1 TT Pilottitakki sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan mallien käyttäjiä. Takki on nimittäin edelleen tuulenpitävä ja erityisen leveät resorit hihoissa, kauluksessa sekä vyötäröllä pitävät lämmön sisällä. Tämä erikoisvärinen Alpha Faded Woodland Camo -kuviointi on hieman vaalennettu/”pesty” versio normaalisti hyvin kontrastikkaasta ja värikkäästä Woodland-maastokuviosta.

Materiaali

100% polyamidia.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa tavallisen MA-1:n kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/72kg käyttää L-koon pilottia ja pitää sitä hyvin istuvana kokona. Alle ei tällöin sullota turhia villapaitoja tai huppareita, mutta jos niitä haluat mukaan ympätä, ota se huomioon kokoa valitessasi. Nyrkkisääntönä kerrospukeutujien kannattaa ottaa suoraan yksi koko normaalia pilottikokoa isompi TT.

Muuta

Takki on istuvuus poislukien täysin identtinen perinteisen MA-1:n kanssa. Kuosi on sama, materiaalit samoja, huomiovuori, taskut, kaulus, vetoketju, kaikki ovat aivan yhtä upeita ja tarkoituksenmukaisia kuin siinä kaikkien rakastamassa lotissa. Taskut suljetaan neppareilla, vetoketjullinen tasku kynäpaikkoineen on samalla paikalla hihassaan, povarit ovat edelleen läsnä oranssissa huomiovuoressaan ja vetoketju on Alphan tyyliin pomminkestävää laatua. Tätä takkia voidaan suositella kaikille niille, jotka ovat haaveilleet pilotista, mutta pallomainen istuvuus ovat olleet liian kova pala purtavaksi. Nyt takin saa modernimman näköisessä paketissa, eikä se ole muuten yhtään huono juttu.

Huom! Seuraa koko alasvetovalikosta reaaliaikasta varastotilannettamme!

Tästä voit tilata aidon Alpha MA-1 VF59 pilottitakin!

– Valmistaja Alpha Industries USA
– Slimmattu version MA-1 pilotista (kevät/kesä malli)
– Vaalea Woodland Camo -maastokuviotu pintakangas (erikoisväri)
– Polyamidikangas pitää tuulta
– Perinteisen pilotin ominaisuudet
– Istuva malli, katso tuotekortilta mitä olemme kertoneet koosta tai ole yhteydessä asiakaspalvelu chattimme kautta
– Erikoispitkät resorit
– Vahvat metalli vetoketjut
– Aito ja alkuperäinen, nyt uudella leikkauksella

Saatat myös pitää...