• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Repblue

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Repblue, kevyt istuva versio alkuperäisestä pilottiklassikosta, tuttu Alphan “replica blue” eli tummansininen, kaikista Alphan pilottakeista kevyin malli, valmistaja Alpha Industries – USA

Huippusuosittu tummansininen klassikkoväri!

 

185,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Repblue, kevyt istuva versio alkuperäisestä pilottiklassikosta, tuttu Alphan “replica blue” eli tummansininen, kaikista Alphan pilottakeista kevyin malli, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 TT Pilottitakki Repblue

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja. Se perinteinen hieman pallomainen malli on päivitetty nyt istuvammaksi TT:ksi, jotta entistä isompi yleisö voisi nauttia pilottifiiliksestä. Ongelmanahan aiemmin on ollut se, etteivät pienikokoisimmat asiakkaamme ole löytäneet sopivaa istuvuutta perusmallisista piloteista. Alpha MA-1 TT sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan mallien käyttäjiä. Takki on nimittäin edelleen tuulenpitävä (flight nylon) ja erityisen leveät resorit hihoissa, kauluksessa sekä vyötäröllä pitävät lämmön sisällä. Kun laitat takin alle esim hupparin niin tyyli senkuin vain paranee!

Materiaali

Pintamateriaali on 65% nylonia ja 35% polyesteriä. Sisävuori on puolestaan 100% nylonia.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa tavallisen MA-1:n kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/72kg käyttää L-koon pilottia ja pitää sitä hyvin istuvana kokona. Alle ei tällöin sullota turhia villapaitoja tai huppareita, mutta jos niitä haluat mukaan ympätä, ota se huomioon kokoa valitessasi. Nyrkkisääntönä kerrospukeutujien kannattaa ottaa suoraan yksi koko normaalia pilottikokoa isompi TT. Myös mikäli hartiat ovat kuin ladon ovet ja hauis on kasvanut muutaman sentin; tilaa vähintään yksi koko isompi kuin olit alunperin ajatellut.

Muuta

Takki on istuvuus poislukien täysin identtinen perinteisen MA-1:n kanssa. Kuosi on sama, materiaalit samoja, huomiovuori, taskut, kaulus, vetoketju, kaikki ovat aivan yhtä upeita ja tarkoituksenmukaisia kuin siinä kaikkien rakastamassa lotissa. Taskut suljetaan neppareilla, vetoketjullinen tasku kynäpaikkoineen on samalla paikalla hihassaan, povarit ovat edelleen läsnä oranssissa huomiovuoressaan ja vetoketju on Alphan tyyliin pomminkestävää laatua. Tätä takkia voidaan suositella kaikille niille, jotka ovat haaveilleet pilotista, mutta pallomainen istuvuus ovat olleet liian kova pala purtavaksi. Nyt takin saa modernimman näköisessä paketissa, eikä se ole muuten yhtään huono juttu!

Täältä löydät kaikki saatavilla olevat Alpha Industries pilottitakkimallit!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Slimmattu versio MA-1 pilotista
– Tummansininen eli “replica blue” – tunnetaan myös navy bluena
– Polyamidikangas pitää tuulta
– Perinteisen pilotin ominaisuudet
– Istuva malli
– Erikoispitkät resorit
– Vahvat vetoketjut
– Aito ja alkuperäinen, nyt uudella leikkauksella

Saatat myös pitää...