• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha MA-1 VF Army Pilottitakki Greyblack

Alpha MA-1 VF Army Pilottitakki Greyblack, erikoismallinen MA-1 ainutlaatuisilla yksityiskohdilla, tummennetut vetoketjut, tumma US Army -tähtilogo ja ARMY-printti, oranssi vuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Tämä väri loppuunmyyty, katso muita Alpha pilottitakkeja tästä!

259,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF Army Pilottitakki Greyblack, erikoismallinen MA-1 ainutlaatuisilla yksityiskohdilla, tummennetut vetoketjut, tumma US Army -tähtilogo ja ARMY-printti, oranssi vuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF Army Pilottitakki Greyblack

Me Agentissa rakastetaan Alphaa. Sieltä lävähti taas kunnon kasa makeita yksittäiskappaleita ja harvinaisia versioita myyntiin tulevista piloteista. Näihin erikoisversioihin kuuluva MA-1 VF Army on jo myynnissä olevan VF59-takin erikoisversio, jossa on armeijaprinttien lisäksi myös erikoisvärit vetimissä. Takki kuuluu VF eli Vintage Fit -tyyliin istuvuudeltaan, joten takki on huomattavasti istuvampi ja ryhdikkäämpi kuin perusmallinen Alpha Industriesin MA-1.

Materiaali

Takki on kuoreltaan 100% nylonia, joka pitää tuulen ja veden poissa herkältä hipiältä. Vuori on 100% nylonia ja toppaus 100% polyesteriä. Vuori on Alphan erikoispilottien tapaan tikattu suoraan kiinni takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan kovankaan linkouksen aikana. Suosittelemme toki kuivapesua kun näin hienosta takista on kyse. Kaikki nepparit ja vetoketjut ovat jämäkkää YKK-standardin metallia.

Muuta

Takista löytyy Alpha MA-1:lle perinteiset taskut. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua ja molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut.

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää L-kokoa erittäin sopivana.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– MA-1-pilotin armeijateemainen erikoismalli
– Istuvampi vintage fit -mitoitus kuin normaalissa pilotissa
– Isot ARMY- ja tähtiprintit, ARMY-printti vain pilottitakin takana mustalla tekstillä
– Tummanharmaa kuosi (replicagrey-väri)
– Oranssi vuori
– Runsaasti yksityiskohtia
– Tyylikäs ja ainutlaatuinen