• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Varasto loppu

Alpha MA-1 VF LW Pilottitakki Sininen Kulta

Alpha MA-1 VF LW Pilottitakki Sininen Kulta, Alpha MA-1 LW Flight Jacket, tummasininen / “replica blue”, kultainen vetoketju, todella kevyt erikoismalli perinteisestä pilotista, saatavana koot: M – XXL, valmistaja Alpha Industries – USA

 

199,90 € – 219,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF LW Pilottitakki Sininen Kulta, todella kevyt erikoismalli perinteisestä pilotista, aavistuksen pidemmät hihat ja selkä, uutta vuoden 2018 mallistoa, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF LW Pilottitakki Sininen Kulta

Tämä on uutuusversio klassisesta Alpha Industriesin valmistamasta pilottitakista, johon on ympätty mukaan modernin käyttäjän vaatimus: takki saisi näyttää muulta kuin pallolta yllä. Tätä takkia on kopioitu ikuisuudet, mutta koskaan ei ole saavutettu samaa laatua kuin Alphalla. Tässä erikoisversiossa on haettu perinteisen pallomaisen ja topatun pilotin sijaan sitä autenttista pilottifiilistä, mutta poistamalla muodottomuus kuvioista. Lightweightissa ei ole toppausta ollenkaan, vaan nylonkuoren alla on suoraan vahvasta lentoteknisestä nylonista valmistettu sisävuori. Muuten takki on kuin se tuttu ja turvallinen MA-1.

Ominaisuudet

Takki on tyylikäs ja erittäin mukava pitää päällä. Takissa on resorit hihansuissa, vyötäröllä ja kaulalla. Resorit estävät tehokkaasti kylmän ilman pääsemistä takin sisäpuolelle. Takki suljetaan jämäkällä, kestävästä metallista valmistetulla pronssisella vetoketjulla.

Materiaali ja taskut

Kuten MA-1:ssä yleensä, tämänkin takin pinta ja sisävuori ovat nylonia. Kevyt vuori on valmistettu polyesterkuidusta ja takin eristys on nylonia. Esimerkiksi onnettomuuden sattuessa on kätevää herättää huomiota kääntämällä takki ympärin. Takissa on kaksi tilavaa, nepparillista etutaskua ja yksi vetoketjullinen hihatasku, jossa myös paikat kynille.

Koot

Takki on perusmallista MA-1:tä istuvampi, joten esimerkiksi mallina kuvissa toimia 178cm/75kg mies pitää kuvissa L-kokoa ja pitää sitä sopivana. Tämä malli on myös hiukan pidempi kuin muut kevät mallit, tässä tarkempia mittoja:

M-koko: rinnan ympärys noin 110cm, takin pituus kaulusresorin alareunasta helmaan 68cm
L-koko: rinnan ympärys noin 120cm, takin pituus kaulusresorin alareunasta helmaan 68cm
XL-koko:rinnan ympärys noin 126cm, takin pituus kaulusresorin alareunasta helmaan 70cm
XXL-koko:rinnan ympärys noin 132cm, takin pituus kaulusresorin alareunasta helmaan 70cm
3XL-koko:rinnan ympärys noin 140cm, takin pituus kaulusresorin alareunasta helmaan 72cm

HUOM! tarkat koot voivat heittää muutaman sentin suuntaan jos toiseen ja muista takki on istuva, eikä pallomainen. LW on aavistuksen pidempi malli, joten jos sinulla on ongelmia löytää hihojen ja selän pituuden puolesta oikeaa pilottimallia, niin tämä voisi olla sinulle sopiva! Kysy tarkempia mittoja asiakaspalvelustamme: shop@salainenagentti.fi

Myymälästämme löydät kaikki varastossa olevat koot!

Muuta

Aitoja Alpha MA-1 pilottitakkeja on saatavana useassa eri värissä ja useita eri malleja kevytpilottitakista (kesämalli) istuvampaan MA-1 VF59 malliin. Tämän takin lisäksi Salainen Agentti myy runsaasti muita Alpha Industriesin erikoismalleja.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Alkuperäisen pilottimallin kevytversio
– Tummansininen / “replica blue”
– Todella ainutlaatuinen erikoismalli
– Sininen vuori korostuksilla
– Kultainen vetoketju
– Vyötäröpituus, hiukan pidennetty selkäosa normaali pilottitakkiin verrattuna
– 3 taskua
– Leveät resorit, hiukan pidempi malli kuin MA-1 TT pilottitakki
– Paras

Saatat myös pitää...