facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Musta Hupulla

239,99 258,00 

0 out of 5

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Musta Hupulla, kiinteähupullinen talviversio, klassinen pilottitakki entistä lämpimämpänä, istuvampi malli, valmistaja Alpha Industries – USA.


Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Musta Hupulla, klassisen pilottitakin talviversio, istuvampi malli, kiinteä huppu, oranssi vuori, valmistaja Alpha Industries – USA, Uutuustuote talvikaudelle 2016/2017!

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Musta Hupulla

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Musta Hupulla on klassinen MA-1 Pilottitakki istuvalla mitoituksella ja kiinteällä hupulla. Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. Tässä autenttisessa MA-1 pilottitakissa on snorkkelimallinen huppu sääolosuhteiden voittamista varten. Huppu on vuorattu tekokuitukarvalla.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä. Hupun vuori tekokarvaa.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan läpivientitaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää vaikka ylösalaisin hätätilanteessa oranssin huomiovärin takia. Ilman huppua myytävää kesämallia eli Alpha Ma-1 VF59 Pilottitakkia on puolestaan saatavana vihreänä, mustana ja sinisenä.

Koot

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteen pituus (cm)

XS           – 99                      – 60
S             – 104                     – 62
M             – 111                     – 64
L              – 117                     – 66
XL           – 124                     – 67
2XL          – 132                    – 69

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä pilottitakki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs MA-1 pilottitakki hupullisena versiona (huppu on kiinteä)
– Kiinteä hupullinen malli jossa teddyvuori hupun sisäpuolella
– Väri musta
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori
– Alpha Remove Before Flight avaimenperä roikkuu hihataskusta

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä