• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppuSuositeltu

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Repblue Hupulla

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Repblue Hupulla, kiinteähupullinen talviversio, klassinen pilottitakki entistä lämpimämpänä, istuvampi malli, valmistaja Alpha Industries – USA

 

 

 

278,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Repblue Hupulla, klassisen pilottitakin talviversio, istuvampi malli, kiinteä huppu, tummansininen pintakangas, oranssi vuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Repblue Hupulla

Alpha MA-1 VF Pilottitakki Musta Hupulla on klassinen MA-1 Pilottitakki istuvalla mitoituksella ja kiinteällä hupulla. Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. Tässä autenttisessa MA-1 pilottitakissa on snorkkelimallinen huppu sääolosuhteiden voittamista varten. Huppu on vuorattu tekokuitukarvalla.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä. Hupun vuori tekokarvaa.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian “palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan läpivientitaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää vaikka ylösalaisin hätätilanteessa oranssin huomiovärin takia. Ilman huppua myytävää kesämallia eli Alpha Ma-1 VF59 Pilottitakkia on puolestaan saatavana vihreänä, mustana ja sinisenä.

Koot

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteen pituus (cm)

XS           – 99                      – 60
S             – 104                     – 62
M             – 111                     – 64
L              – 117                     – 66
XL           – 124                     – 67
2XL          – 132                    – 69

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä pilottitakki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs MA-1 pilottitakki hupullisena versiona (huppu on kiinteä)
– Kiinteä hupullinen malli jossa teddyvuori hupun sisäpuolella
– Väri “repblue” eli tummansininen
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori
– Alpha Remove Before Flight avaimenperä roikkuu hihataskusta

Saatat myös pitää...