• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Nahkaversio Musta

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Nahkaversio Musta, vintage fit mitoitus eli istuvampi malli (ei pallomainen), klassinen pilottitakki, aitoa nahkaa, väri musta, se aito ja alkuperäinen pilottitakki, valmistaja Alpha Industries – USA

Todellinen erikoispilotti – MA-1 VF PM Mustalla Nahkalla! Jäljellä vain XL koko, sitten takki on loppuunmyyty

 

 

 

 

639,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Nahkaversio Musta, vintage fit mitoitus eli istuvampi malli (ei pallomainen), klassinen pilottitakki, aitoa nahkaa, väri musta, se aito ja alkuperäinen pilottitakki, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Nahkaversio Musta

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille.

Vintage Fit

VF-lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpiä kuin pallomaiset Core-malliston versiot. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta eli idealtaan takki on tehty sellaiseksi, että se ei mene puettuna pallomaiseksi, kuten niillä maineikkailla kasariloteille tuppasi käymään. PM-merkintä on Alphan mallistossa verraten uusi lyhenne, joka tulee sanoista “precious metal”. Tämä puolestaan viittaa takin vetoketjuihin ja metalliosiin, jotka jäljittelevät arvometallien väriä. Tässä mallissa vetoketjut ovat kuninkaallisen kultaiset.

Materiaali

Tämän erittäin miehekkään pilottitakin pintakangas on 100% aitoa nahkaa. Sisävuori ja toppaus ovat puolestaan 100% polyesteriä. Vuori on toki klassisen oranssi.

Koot

Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti, uuden “vintage fit” ideologian mukaisesti. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman takin, kuin mitä vanhastaan luulisi. Empiirinen tutkimuksemme asiakkaiden keskuudessa  kertoo, että usein otetaan väkisin liian pieni takki. Tarkista omat mittasi alla olevasta taulukosta, jolloin olet varma takin istuvuudesta.

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää sopivana kokonaan L:ää, mutta XL:kin menisi, mikäli haluaisi todella paljon vällyä takkinsa alle.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Takin selän pituus (cm)

XS              – 99               – 60
S                 – 104              – 62
M               – 111               – 64
L                – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian “palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää vaikka ylösalaisin hätätilanteessa oranssin huomiovärin takia. Jos nahkakuosi ei iske, niin Flight Proof Nylon -pintakankaalla tehtävää klassista oranssivuorista pilottitakkia valmistetaan nimellä VF59 ja sitä  on meillä myynnissä mm. mustana, vihreänä ja sininenä.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Se alkuperäinen pilottitakkimalli
– Vintage fit -istuvuus
– Nahkaversio
– Musta
– PM-malliston vetimet
– Oranssi sisävuori
– Huippulaadukas takki alusta loppuun!

Saatat myös pitää...