• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Valkoinen

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Valkoinen, vintage fit mitoitus eli istuvampi malli (ei pallomainen), klassinen pilottitakki, se aito ja alkuperäinen pilottitakki, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoismallinen valkoinen pilottitakki Alphalta!

229,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Valkoinen, vintage fit mitoitus eli istuvampi malli (ei pallomainen), klassinen pilottitakki, se aito ja alkuperäinen pilottitakki, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF PM Pilottitakki Valkoinen

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF-lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpiä kuin pallomaiset Core-malliston versiot. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta eli idealtaan takki on tehty sellaiseksi, että se ei mene puettuna pallomaiseksi, kuten niillä maineikkailla kasariloteille tuppasi käymään. PM-merkintä on Alphan mallistossa verraten uusi lyhenne, joka tulee sanoista ”precious metal”. Tämä puolestaan viittaa takin vetoketjuihin ja metalliosiin, jotka jäljittelevät arvometallien väriä. Tässä mallissa vetoketjut ovat pronssiset/kupariset, kuten kuvista näkyy!

Materiaali

Tämän pilottitakin pintakangas on 100% flight proof nylonia. Sisävuori ja toppaus ovat puolestaan 100% polyesteriä. Vuori on poikkeuksellisesti pintakankaan tavoin valkoinen.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Jos tämä valkoinen, valkovuorinen ja pronssisilla metalliosilla tehty pilottitakki ei iske, niin klassista oranssivuorista pilottitakkia valmistetaan nimellä VF59 ja sitä  on meillä myynnissä mm. mustana, vihreänä ja sininenä!

Koot

Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti, uuden ”vintage fit” ideologian mukaisesti. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman takin, kuin mitä vanhastaan luulisi. Empiirinen tutkimuksemme asiakkaiden keskuudessa  kertoo, että usein otetaan väkisin liian pieni takki. Tarkista omat mittasi alla olevasta taulukosta, jolloin olet varma takin istuvuudesta.

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää sopivana kokonaan L:ää, mutta XL:kin menisi, mikäli haluaisi todella paljon vällyä takkinsa alle.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Takin selän pituus (cm)

XS              – 99               – 60
S                 – 104              – 62
M               – 111               – 64
L                – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Se alkuperäinen pilottitakkimalli
– Vintage fit -istuvuus
– Valkoinen
– Valkoinen vuori
– PM-malliston kupariset vetimet
– Huippulaadukas takki alusta loppuun!

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!