• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Alpha MA-1 VF Reflective Pilottitakki Repblue

Alpha MA-1 VF Reflective Pilottitakki Repblue, vintage fit -mitoitus, klassinen pilottitakki, heijastava sininen kangas, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäinen istuvuus 50-luvulta, valmistaja Alpha Industries – USA

Heijastavan Reflective-malliston komea sininen pilottitakki!

259,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF Reflective Pilottitakki Repblue, vintage fit -mitoitus, klassinen pilottitakki, heijastava sininen kangas, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäinen istuvuus 50-luvulta, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF Reflective Pilottitakki Repblue

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF-lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpiä kuin moderni versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja Reflective-malliston tyyliin takki on päällystetty heijastavalla materiaalilla.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää myös ylösalaisin, mikäli haluaa näyttää komean sisävuorensa kaikelle kansalle. Alpha MA-1 VF59-mallia meiltä löytyy useassa värissä!

Koot

HUOMIO! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Empiirinen tutkimuksemme asiakkaiden keskuudessa pakottaa meidät paljastamaan tämän erikoisuuden kokoa valitessa. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

Tarjoiluehdotus!

Tämän takin kaveriksi suosittelemme  Cousteau Pipoa tai todella tyylikkäitä Reef Cargo Reisitaskuhousuja. Tule tutustumaan Alpha Industries vaatteisiin ja varusteisiin myymäläämme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakkimalli
– Vintage fit eli istuvampi malli (ei pallomainen)
– Heijastava sininen kangas
– Hopeinen sisävuori
– Flight proof -nylonkangas

Saatat myös pitää...