• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljelläSuositeltu

Alpha MA-1 VF Tonga Pilottitakki Vihreä

Alpha MA-1 VF Tonga Pilottitakki Vihreä, vintage fit -istuvuus, klassinen pilottitakki, erikoinen musta tribaalimainen tonga-kuviointi, vihreä pohjakangas, oranssi sisävuori, alkuperäisenkaltainen istuvuus, valmistaja Alpha Industries – USA

Tribaalihenkinen Tonga-malliston pilottitakki Alphalta!

 

 

229,00 € 185,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF Tonga Pilottitakki Vihreä, vintage fit -istuvuus, klassinen pilottitakki, erikoinen musta tribaalimainen tonga-kuviointi, vihreä pohjaväri, alkuperäisten pilottitakkien kaltainen istuvuus, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF Tonga Pilottitakki Vihreä

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF59 lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpi kuin moderni versio. Tämä erikoinen tribaalikuvioitu tonga-versio takista on harvinaista herkkua!

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää myös ylösalaisin, mikäli haluaa näyttää komean sisävuorensa kaikelle kansalle. Alpha MA-1 VF59-mallia meiltä löytyy useassa värissä!

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

HUOM! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakki
– VF/Vintage fit -malli
– Erikoinen Tonga-malli
– Väri vihreä, musta kuviointi
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori

Saatat myös pitää...