• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha MA-1 VF59 Iridium Pilottitakki Repblue

Alpha MA-1 VF59 Iridium Pilottitakki Repblue, vintage fit, tummansininen (Harvinainen Iridium Repblue-värisävy), klassinen pilottitakki, istuvampi malli, se alkuperäisempi versio, valmistaja Alpha Industries USA

 

 

248,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF59 Iridium Pilottitakki Repblue, vintage fit -istuvuus, klassinen pilottitakki, erikoinen iridium-väritys, alkuperäinen istuvuus, valmistaja Alpha Industries USA

Alpha MA-1 VF59 Iridium Pilottitakki Repblue

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF59 lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpi kuin moderni versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja 59′ viittaa kaiketi vuosilukuun viime vuosituhannelta. Tämä erikoissävytetty iridium repblue -versio takista on harvinaista herkkua!

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää myös ylösalaisin, mikäli haluaa näyttää komean sisävuorensa kaikelle kansalle. Alpha MA-1 VF59-mallia meiltä löytyy useassa värissä!

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

HUOM! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut.

 

Tarjoiluehdotus!

Tämän takin kaveriksi suosittelemme  Cousteau Pipoa tai todella tyylikkäitä Reef Cargo Reisitaskuhousuja. Tule tutustumaan Alpha Industries vaatteisiin ja varusteisiin myymäläämme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakki
– Vintage fit -malli
– Väri iridium repblue eli erikoissävytetty tummansininen
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori

Saatat myös pitää...