• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Alpha MA-1 VF59 Long Pitkä Pilottitakki Repblue

Alpha MA-1 VF59 Long Pitkä Pilottitakki Repblue, vintage fit, klassinen pilottitakki, nyt pidempi (LONG-pituus) ja istuvampi malli, toppaukseltaan alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries USA

Erikoismalli pitkäselkäisille pilottien ystäville!

239,00 € – 268,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF59 Long Pitkä Pilottitakki Repblue, vintage fit, tummansininen “replica blue” -väri, klassinen pilottitakki, LONG = pidempi ja istuvampi malli, toppaukseltaan alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries USA

Alpha MA-1 VF59 Long Pitkä Pilottitakki Repblue

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF59 lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpi kuin moderni versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja 59′ viittaa kaiketi vuosilukuun viime vuosituhannelta. Tämä eurooppalaisittain “Long” ja alkuperäisen amerikkalaisen nimityksen mukaan “Tall” versio on nimensä mukaan sekä pidempi että sopivampi pitkille immeisille, joilla on yleensä keskivertoa suomalaista pidemmät kädet ja selkä.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian “palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan läpivientitaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää vaikka ylösalaisin hätätilanteessa oranssin huomiovärin takia. Meillä on Alpha MA-1 VF59 Pilottitakkimallia myynnissä mm. väreissä musta, vihreä ja muutamakin erisävyinen punainen.

Koot

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään L-kokoa, joka jää pitkäksi verrattuna normaaliin VF59:n. Suosittelemme näitä pitkiä malleja 185+ cm pituisille henkilöille!

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteen pituus (cm) – Hihan pituus (cm)

M             – 111            – 67 – 89
L             – 117             – 69 – 92
XL            – 124             – 71 – 94
2XL           – 132             – 74 – 97
3XL           – 141 – 77 – 99

HUOM! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Alphan kokoluokituksessa: vintage fit=VF. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

Tähän takkiin suosittelemme seuraavia vaatteita, Cousteau -pipo tai todella tyylikkäät Reef Cargo -reisitaskuhousut. Tule tutustumaan kattavaan Alpha Industries -mallistoon myymäläämme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakkimalli
– Mitä tarkoittaa VF = Vintage fit -malli
– Pitkät hihat ja selkä
“Tall”/”Long” -mitoitus
– Väri “replica blue” eli tummansininen
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori
– Päävetoketjussa ruskea nahkainen Alpha vedin

Saatat myös pitää...