• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha MA-1 VF59 NASA All Reblue Pilottitakki

Alpha MA-1 VF59 NASA All Reblue Pilottitakki, vintage fit, täysin tummansininen ”replica blue” erikoisversio NASA-teemalla, kangasmerkkejä, klassinen pilottitakki, istuvampi malli, toppaukseltaan alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

NASA-malliston kokonaan tummansininen erikoisversio!

249,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF59 NASA All Reblue Pilottitakki, vintage fit, täysin tummansininen ”replica blue” erikoisversio NASA-teemalla, kangasmerkkejä, klassinen pilottitakki, istuvampi malli, toppaukseltaan alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF59 NASA All Reblue Pilottitakki

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF59 lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpi kuin moderni versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja 59′ viittaa kaiketi vuosilukuun viime vuosituhannelta.

NASA Edition

Tämä MA-1 VF59:n erikoisversio on tehty NASA:n avaruuslentojen teemaan ja tällä kertaa jokainen yksityiskohta, sisävuoresta kangasmerkkeihin ovat täysin mustat. Ainoa väripilkku on tuo tuttu Alphan punainen remmi. Koska avaruusohjelman lennot ovat olleet pitkälti joko laivaston ja ilmavoimien pilottien taidonnäytteitä, myös Alphan pilottitakkeja on nähty erilaisissa edustuskuvissa ja yleisesti astronauttien sekä testipilottien käytössä. Tämä kangasmerkein koristeltu sekä mm. Yhdysvaltojen lipulla ja NASA:n logolla sekä avaruussukkulakangasmerkillä varustettu pilottitakki on harvinaista herkkua ja saatavuus vaihtelee suuresti. Nappaa siis omasi NYT!

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut ja vielä napitettavat sellaiset. Tokihan takkia voi pitää vaikka ylösalaisin hätätilanteessa, jolloin oranssi vuori paistaa kauas. Meillä on perusmallista Alpha MA-1 VF59 Pilottitakkimallia myynnissä seuraavissa väreissä: musta, vihreä ja sininen.

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanympärys (cm) – Vaatteen pituus (cm)

M              – 111             – 64
L               – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

HUOM! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Alphan kokoluokituksessa: vintage fit=VF. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakkimalli
– NASA/avaruuslentoteema
– Kangasmerkkejä
– Yhdysvaltojen lippu hihassa
– Vintage fit -malli
– Kokonaan tummansininen
– Musta sisävuori
– Flight proof nylonvuori

Saatat myös pitää...