• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha MA-1 VF59 NASA Reflective Spacegrey

Alpha MA-1 VF59 NASA Reflective Spacegrey, vintage fit mitoitus, klassinen pilottitakki, erikoiskappale, heijastava ”spacegrey”, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoismalli! Vain yksi kappale L-kokoa jäljellä tästä upeasta MA-1 NASA Reflectivestä!

 

 


 

278,00 € 222,40 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF59 NASA Reflective Spacegrey, vintage fit mitoitus, klassinen pilottitakki, erikoiskappale, heijastava ”spacegrey”, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF59 NASA Reflective Spacegrey

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF59 lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpiä kuin moderni versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja ’59 viittaa kaiketi vuosilukuun viime vuosituhannelta. Tämä erikoisversio on Alphan NASA-malliston hengessä koristeltu avaruusohjelman symboleilla, kangasmerkeillä ja sisävuoreen on tietenkin kuvattu tähtitaivas tummansinisellä pohjalla. Erityismaininta selässä olevalla hienolla ja kookkaalle avaruussukkula-brodeeraukselle.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää myös ylösalaisin jos haluaa näyttää hienoa sisävuorta kanssaihmisille! Alpha MA-1 VF59n Pilottitakkia löytyy meiltä myynnistä useaa kymmenentä eri väriä, jotka kaikki löydät täältä!

Koot

HUOMIO! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Alphan kokoluokituksessa: vintage fit=VF. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Empiirinen tutkimuksemme asiakkaiden keskuudessa pakottaa meidät paljastamaan tämän erikoisuuden kokoa valitessa. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteenpituus (cm)

XS              – 99               – 60
S             – 104              – 62
M             – 111             – 64
L              – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

Tälle takille kaveriksi suosittelemme kotimaista punaista Cousteau pipoa ja tyylikkäitä Reef Cargo Reisitaskuhousut. Tule tutustumaan Alpha Industries vaatteisiin ja varusteisiin myymäläämme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Se alkuperäinen pilottitakkimalli
– Vintage fit -malli
– Istuva, ei pallomainen
– Nasa-mallistoa
– Runsaasti avaruusohjelman symboleita
– Sisävuori tummansininen ja koristeltu tähdillä
– Vaaleanruskeat nahkavetimet
– Flight proof nylonvuori

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!