• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
1kpl jäljellä

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Hopea

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Hopea, vintage fit mitoitus, hopeinen pintakangas ja oranssi vuori, klassinen pilottitakki, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäisin pilottitakin versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoisvärinen istuva pilottitakki Alphalta! Saatavana vain verkkokaupastamme!

239,00 € – 248,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Hopea, vintage fit mitoitus, hopeinen pintakangas ja oranssi vuori, klassinen pilottitakki, istuvampi malli (ei pallomainen), se alkuperäisin pilottitakin versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Hopea

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF59 lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpi kuin moderni versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja ’59 viittaa kaiketi vuosilukuun viime vuosituhannelta.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot etutaskut ja vielä napitettavat sellaiset. Alpha MA-1 VF59 Pilottitakkia on myynnissä monessa värissä, jotka löydät täältä!

Koot

HUOMIO! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Alphan kokoluokituksessa: vintage fit=VF. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Empiirinen tutkimuksemme asiakkaiden keskuudessa pakottaa meidät paljastamaan tämän erikoisuuden kokoa valitessa. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteen pituus (cm)

XS              – 99               – 60
S             – 104              – 62
M             – 111             – 64
L              – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

Tarjoiluehdotus!

Tälle takille kaveriksi suosittelemme  Cousteau Pipoa ja todella tyylikkäitä Indiana Reisitaskuhousuja. Tule tutustumaan Alpha Industries vaatteisiin ja varusteisiin myymäläämme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakki
– Vintage fit eli se istuvampi malli (ei pallomainen)
– Hopea, virallinen Alphan väri ”Silver”
– Oranssi sisävuori
– Vaaleanruskeat nahkavetimet
– Flight proof nylonvuori