• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
NewVarasto loppu

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Stratos Green

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Stratos Green, vintage fit -mallistoa, vaaleanvihreä Stratos Green -väri, klassinen pilottitakki, timmimpi kuin normaalit pallopilotit, istuvuudeltaan alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Pilottimalli alkuperäisellä istuvuudella – klassinen vaaleanvihreä Stratos Green -väri!

 

 

239,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Stratos Green, vintage fit -mallistoa, vaaleanvihreä Stratos Green -väri, klassinen pilottitakki, timmimpi kuin normaalit pallopilotit, istuvuudeltaan alkuperäinen versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 VF59 Pilottitakki Stratos Green

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. VF59 lisänimikettä kantavat takit ovat paitsi autenttisempia, myös ryhdikkäämpi kuin moderni versio. VF tarkoittaa vintage fit -istuvuutta ja 59′ viittaa kaiketi vuosilukuun viime vuosituhannelta.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa VF-mallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian “palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan läpivientitaskut, napitettavat sellaiset, ja tokihan takkia voi pitää vaikka ylösalaisin hätätilanteessa oranssin huomiovärin takia. Meillä on Alpha MA-1 VF59 Pilottitakkimallia myynnissä seuraavissa väreissä: musta, vihreä ja sininen.

Koot

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteenpituus (cm)

XS                 – 99               – 60
S             – 104              – 62
M             – 111             – 64
L              – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

HUOM! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Alphan kokoluokituksessa: vintage fit=VF. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

Lue Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen artikkeli pilottitakeista tästä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakkimalli
– Vintage fit -malli
– Väri “Stratos Green” eli vaaleanvihreä
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori
– Ruskeasta nahasta valmistettu vedin päävetoketjussa