facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
22 %
Säästä 80,00 €
ALENNUKSESSA
22 %
Jopa 80,00 €

Alpha MA-1 X-Fit Leather Pilottitakki Musta

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 tuotearvio)

369,00  289,00 

5.00 out of 5

Sekin meni, kaikki koot loppuunmyyty! Erikoismalli –  Alpha MA-1 X-Fit Leather Pilottitakki Musta! Upea tekonahkahihainen erikoismalli, College Fitness Uniform/X-fit -mallistoa, istuva mitoitus, irroitettava huppuosa, valmistaja Alpha Industries – USA

Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 X-Fit Leather Pilottitakki Musta, ainutlaatuinen tekonahkahihainen versio, irroitettava huppuosio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 X-Fit Leather Pilottitakki Musta

Alpha MA-1 X-Fit Leather Pilottitakki Musta on urheilullinen pilottitakki. Modernien pilottitakkien esiinmarssia johtaa Alpha Industries muiden muassa MA-1 X-Fit Leather – pilotti takeillaan, joissa yhdistyvät nylonkuosinen peruslotti janahasta valmistettu käsivarsi. Samaisesta takista annostellaan kahmalokaupalla mahtavuutta tähän erikoismalliseen ”varsity”/yliopistotyylin College Fitness Uniform-pilottitakkiin. X-Fit on Alphan oman urheiluhenkisen fitness-malliston jäsen, mutta se puoli näkyy tässä takissa lähinnä takin sulkumekanismissa eli neppareissa. Tähän takkiin on upotettu niin MA-1:n kuin CWU-45:n tyyliä. Idealtaan MA-1 X-Fit eroaa kuitenkin  aika vahvasti muista perinteisistä malleista sillä, että tässä on irroitettava huppuinsertti, joka onkin tuon nepparisulun takia ainoa tapa pitää tuuli poissa takin sisältä. Idealtaan takki on asustetyylisesti auki pidettävä, mutta tokihan tuulenpitävä kuosi ja vetoketju pitävät sinut erittäin lämpimänä myrskyävässäkin säässä.

Alpha juhlistaa Salaisen Agentin 30-vuotisjuhlavuotta erikoismalleilla, joita saa Suomesta vain Salaisesta Agentista. Tämä jälleenmyyjille tuotettu erikoiskappale on tuunattu tekonahkahihoilla ja paksulla harmaalla puuvillahupulla. Myynnissä vain yksi L-koko! Ole siis nopea!

Materiaali

Takin etumus ja pääsosio ovat 100% nylonia, joka pitää tuulen ja veden poissa herkältä hipiältä. Takin hihat on valmistettu tekonahasta/polyuretaanista, joka on eettinen vaihtoehto, eikä haise ikävälle. Vuori on 100% nylonia ja toppaus 100% polyesteriä. Vuori on Alphan erikoispilottien tapaan tikattu suoraan kiinni takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan kovankaan linkouksen aikana. Suosittelemme toki kuivapesua kun näin hienosta takista on kyse. Takin huppuosio on valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesterista. Kaikki nepparit ja vetoketjut ovat jämäkkää YKK-standardin metallia.

Taskut

Takista löytyvät Alpha MA-1:lle perinteiset taskut. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua ja molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut.

Muuta

Irroitettava huppuosio kiinnitetään itse päätakkiin vetoketjulla. Kyseessä ei siis ole huppari, vaan erillinen lisähuppuosio/-insertti. Silloin kun takkiin on kiinnitettynä tämä hupullinen lisäosa, niin tavallaan siinä on silloin kaksi sisäkkäistä sulkuvetoketjua. Eli jos laitat hupun vetoketjun kiinni, niin näyttää siltä, että itse takki on auki ja alla on huppari. Voit myös sulkea koko takin vetoketjun, jolloin kyseinen ilmiö ei näy ulkopuolelle. Takin vasemmassa rinnassa on CWU-45 tyylinen kangasmerkki. Jos etsit esimerkiksi firmallesi vaatteita mihin saa yhtiön oman tarralogon kiinni, niin tässä on ratkaisu siihenkin. Alpha MA-1 D-Tec Pilottitakki on istuva malli (slim-fit). Tämä takki ei pullota lainkaan niin paljoa kuin klassinen MA-1 pilottitakki ja istuvuus on muutenkin kaikkea muuta kuin pallomainen. Suosittelemme aina D-TECin ostamista pohtivia valitsemaan ainakin yhden koon isomman kuin mitä normaalikokona käytettäisiin!

Koot

Kuvien malli on 178cm/74kg ja pitää L-kokoa sopivana itselleen.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– MA-1-pilotin tekonahkahihainen erikoismalli
– College Fitness Uniform/X-Fit -mallistoa
– Musta
– Runsaasti yksityiskohtia
– Irroitettava huppuosio
– Tyylikäs ja ainutlaatuinen

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

1 arvio

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Hyvä hyvin paras pätkä rotsi.

Lisää arvio

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä