• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha N3-B Flyco Talvitakki Vihreä

Alpha N3-B Flyco Talvitakki Vihreä, muhkea ja pitkä talvitakki, klassikkomalli nyt puuvillacanvas-korotuksilla ja vahvennuksilla, kiinteä karvareunukseton huppu, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoinen puuvillaa ja nylonia yhdistelevä N3B:n versio!

355,00 € 291,10 €

Tyhjennä valinta

Alpha N3-B Flyco Talvitakki Vihreä, muhkea ja pitkä talvitakki, klassikkomalli nyt puuvillacanvas-korotuksilla ja vahvennuksilla, kiinteä karvareunukseton huppu, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha N3-B Flyco Talvitakki Vihreä

Alpha N3B on ansaitusti yksi Alphan kovimmista takuuhittitakeista talvesta toiseen. Nylonkuosinen pitkä parka on kaikkien kunnollisten modernien kylmän ilmanalan sotilastakkien kantamuoto, mutta harvapa tietää, että Alpha teki kyseistä takkia alunperin myös villakankaasta ja puuvillacanvaksesta sekä vahakäsittelyllä että ilman! Tässä Flyco-mallissa jäljitellään 50-luvun lentäjien ja tukihenkilökunnan varustusta todella kylmän ilmanalan sotanäyttämöillä. Kyseessä on täyspitkä talvitakki, jonka erikoisominaisuudet ovat N3B:n tyyliin tuultapitävässä ja vettähylkivässä nylon-pintakankaassa.  Takissa on osia, jotka on tehty käsitellystä puuvillacanvaksesta, eli takin matat kohdat ovat puuvillaa. Tämä flyco-puuvilla pitää tuulta ja on muutenkin varsin liki nylonin ominaisuuksia. Kovat ovat odotukset tämmöisiä esi-isiä omaavalle vaatteelle, mutta kova on lopputuloskin. Tämä talvitakki on sanalla sanoen loistava vaate, joka palvelee pitkään ja on taatusti erilainen kuin naapurin talvikolttu.

Materiaali ja pesu

Suurin osa takin pintakankaasta on valmistettu keinomateriaaleista, paitsi nuo edellämainitut puuvillaosiot. Kiiltävä kuoriosa ja sisuksen vuoraus on 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei saa eikä kannatakaan tehdä itse juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Taskut

N3-B on varustettu suuremmalla taskumäärällä kuin sen serkut N2B ja n3B. Takin edestä alhaalta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa taskua. Takissa on myös kaksi neppareilla suljettavaa rintataskua, joita myös lämmittelytaskuiksi kutsutaan. Pilottitakkeihin kalleellaan olevan muotoilun vuoksi tästäkin takista löytyy hihatasku, joka sijaitsee totta kai vasemmassa hihassa Alphan tunnuksenomaisen Remove Before Flight -remmin alta. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille. Vasemmalla puolella sisävuorta on avoin povitasku.

Muuta

Takin leveyttä saa kontrolloitua vyötäröllä olevasta kiristysremmistä. Kun nostat etuvetoketjun ihan tappiin asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon. Siitä on hurjan suuri hyöty todella epämiellyttäviä pakkaskelejä vastaan.

Koot

Malli 178cm/75kg pitää yllään L-kokoa, jota pitää itselleen sopivana.

L – 72-83kg – 170-193cm – 112-117cm

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Kaikenkaikkiaan Alphalla on yli 60 vuoden kokemus laatuvaatteiden valmistamisessa, joka näkyy vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä tinkimättä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pitkä talvitakki
– Väri vihreä
– Nylon-kangas, puuvillaosilla
– Kiinteä huppu
– Takuulla lämmin
– Klassikkomalli, joka perustuu N3B-parkaan

Saatat myös pitää...