• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Alpha N3B Patch Talvitakki Silver

Alpha N3B Patch Talvitakki Silver, virallinen väri silver ei hopea, vintage fit -mallistoa eli astetta istuvampi, klassinen talviparka, paljon kangasmerkkejä, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoismallinen pitkä N3B parkatakki, erikoisvärissä ja hulppealla määrällä kangasmerkkejä!

320,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha N3B Patch Talvitakki Silver, virallinen väri silver ei hopea, vintage fit -mallistoa eli astetta istuvampi, klassinen talviparka, paljon kangasmerkkejä, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha N3B Patch Talvitakki Silver

Alphan perusmallisista talvitakeista löytyy yksi ylitse muiden, nimittäin klassistakin klassisempi N3B. Alunperin armeijakäyttöön tarkoitettu säänkestävä parka on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen N3B onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. Patch-lisänimikettä kantava N3B on paitsi autenttisempi istuvuudeltaan, mutta myös merkkiensä suhteen. Takissa on käsittämätön määrä amerikkalaisten ilmavoimien, laivaston ja Alphan omia kangasmerkkejä. Katso tarkemmat merkkien tyylit tuotekuvista!

Materiaali

Päällyskangas ja sisävuori ovat molemmat tehty 100% nylon-kankaasta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä. Hupun karvareunus on akryyliä.

Koot & mitat

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään tästä takista L-kokoa. Normaalisti hän käyttäisi M-koon paitoja ja takkeja Alphalta, mutta Alpha N3B Patch on juuri sen verran istuvampi, että pitää ottaa kokoa isompi takki. Tätä takkia saatiin vain pari kappaletta syksyksi 2017 ja vain L-koossa, joten lisäkokojen saatavuudesta ei ole vielä varmuutta! Kyseessä voi olla todellinen harvinaisuus, mikäli Alpha ei enää tee lisää takkeja tässä värissä.

Muuta

Tässä N3B:n erikoismallissa on istuvuuden lisäksi myös muita muutoksia nykyään myytävään perusversioon verrattuna. Oranssi sisävuori on pitkään ollut Alphan fanien vaatimuksena myös talvitakkimalleihin, sillä alkuperäisissä N3B ja N2B -parkoissa oli tämä kirkas huomioväritys pelastustilanteiden varalta. Vintage Fit -malleissa onkin poikkeuksena myös näitä takin omalla värillä tehtyjä vuoria eikä Patchissakaan ole ärhäkkää oranssia vuorta vaan hopeainen sisävuori. Huppu on samaten alkuperäismallista poikkeava, sillä sen tekokarvareunus on irroitettavaa sorttia. Taskuja on ne perinteiset vetoketjulliset etutaskut, lämmittely-/rintataskut, hihatasku vasemmassa hihassa ja molemminpuoleiset povitaskut.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteinen talviparka
– Oranssi sisävuori
– Säänkestävä rakenne
– Väri replica grey/harmaa