• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Alpha N3B Talvitakki Reflective Copper

Alpha N3B Talvitakki Reflective Copper, muhkea ja pitkä talvitakki, klassikkomalli, heijastavat korostukset, massiivinen huppu karvareunuksella, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Reflective-malliston pitkä talvitakkimalli erikoisella kuparivärillä!

380,00 € 311,60 €

Tyhjennä valinta

Alpha N3B Talvitakki Reflective Copper, muhkea ja pitkä talvitakki, klassikkomalli, heijastavat korostukset, massiivinen huppu karvareunuksella, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha N3B Talvitakki Reflective Copper

Klassinen Alpha N3B Talviparka on supersuosittu talvitakki, ja ihan syystäkin. Tämmöisille takeille on ainoastaan yksi alkuperäinen valmistaja ja se on Alpha Industries.  N3B on malliltaan pitkä parkatakki. Tätä takkia voi kuvailla parhaiten kolmella sanalla: lämmin, paras ja tyylikäs. Erikoismallinen Reflective-versio on tuunattu entistä siistimmäksi heijastavilla korostuksilla, joita on takin vetimissä ja hupussa. Tätä upeaa takkia löytyy toki myös klassisena mustana!

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista, mukaanlukien hupun karvareunus. Kuoriosa ja sisuksen vuoraus on 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei saa tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Taskut

N3B on varustettu suuremmalla taskumäärällä kuin sen pikkuveli N2B. Takin alaosasta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa taskua. Takissa on myös kaksi neppareilla suljettavaa rintataskua. Pilottitakkeihin tuttuun tapaan tästäkin löytyy hihatasku, joka sijaitsee vasemmassa hihassa. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille. Sisäpuolella, vasemmalla puolella, on avoin povitasku.

Muuta

Takin leveyttä saa kontrolloitua vyötäröllä olevasta kiristysremmistä. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle lämätään vielä kunnon myrskyläppä. Kun nostat vetoketjun ihan tappiin asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon. Siitä on hurjan suuri hyöty todella epämiellyttäviä kelejä vastaan. Jos et sitten diggaa yhtään hupussa olevasta karvareunuksesta, niin sen saa tarvittaessa kokonaan irti. Huppua voi myös kiristää takana olevasta kiristysremmistä.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pitkä parkatakki
– Väri copper eli kuparinpunainen
– Kiinteä huppu
– Erittäin lämmin
– Hohtavan heijastavia korostuksia
– Klassikkomalli (suunniteltu NATO-joukkojen käyttöön arktiselle alueelle)