• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Alpha Naisten MA-1 Coat Pitkä Takki Whitecamo

Alpha Naisten MA-1 Coat Pitkä Takki Whitecamo, vaalea maastokuviointi, kevyt ja pitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu ihan heti läpi, valmistaja Alpha Industries USA

Kauden 2016-2017 uutuusmalleja! Näin ennakkoon saatavilla vain M-koko!

229,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Naisten MA-1 Coat Pitkä Takki Whitecamo, virallinen väri joko snowcamo tai whitecamo, kevyt ja pitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu ihan heti läpi, valmistaja Alpha Industries USA

Alpha Naisten MA-1 Coat Pitkä Takki Whitecamo

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja ja tässä kevyessä välikelin pitkässä takissa haetaan sitä tiettyä pilottiviilistä materiaalien sekä Alphan tinkimättömän laadun kautta. Tämä naisille erikseen suunniteltu versio pitkästä MA-1 Coatista on kevyt ja virtaviivainen välikelin takki kevään ja syksyn vilpoisiin ilmoihin. Tyyliltään takki on aavistuksen rennompi ja kenttätakkityyliin sotilasmaisempi kuin useat muut Alphan uusimmat pilotit ja takkimallit, joissa on panostettu 100% istuvuuteen. MA-1 Coat sopii mallinsa puolesta myös hartiakkaammille naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan Alphan takkien käyttäjiä. Nylonkuosi on edelleen tuultapitävä ja elastiset hihansuut pitävät lämmön sisällä. Jämäkkä vetoketju takaa sen, että suljettu takki on ryhdikäs ja tukeva navakassakin tuulessa.

Materiaali

100% nylonia.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa Alphan legendaaristen ”fishtail-takkien” kanssa. Kuvissa mallimme 169cm/55kg käyttää M-koon takkia ja pitää kokoa aavistuksen väljänä, mutta toisaalta jetsulleen sopivana jos takin alle pitäisi pukea lämpimämpää paitaa.

Muuta

Alphan tulevan 2016-2017 kauden mallisto tulee olemaan täynnä uusia tuttavuuksia, joista naisten MA-1 Coat on hyvinkin erikoinen ilmestys. Kevyt pitkä välikelin takki ei ole ollut Alphalla pilotit poislukien mikään pysyvästi tarjottava vaate, mutta nyt asia on korjattu. Testaa ja kerro mitä mieltä olet, sillä meiltä näitä kevyempiä takkeja on haluttu jo pitkään! Oman testihenkilöstömme mukaan takki on näppärä ja tyylikäs sekä hyvin kerrospukeutumiseen soveltuva kevyenä kuoritakkinakin. Ei jos tulee kylmä, ei muuta kuin villaa alle ja jo vain tarkenee myös alkutalven keleilläkin, jos vain heittää alle vaikka Helikonin Fleecen tai aidon suomalaisen armeijavillapaidan.

Jos tarvitse astetta lämpimämpiä Alpha-takkeja, niin tutustu tästä koko talvimallistoon!

– Valmistaja Alpha Industries USA
Kevyt välikelin naisten takki (suosittelemme alle laitettavaksi esim. Helikonin Patriot Heavy Fleecetakkia)
– Väri whitecamo/snowcamo eli vaalea maastokuvio
– Nylonkuosi pitää tuulta
– Perinteisen pilotin fiilistä
– Vahvat tummat metallivetoketjut
– Rento ja toisaalta sotilasmainen istuvuus
– Alphan punainen avaimenperä roikkuu hihataskusta

Saatat myös pitää...