• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Naisten MA-1 TT Coat Long Pitkä Takki Musta

Alpha Naisten MA-1 TT Coat Long Pitkä Takki Musta, tumma ja tuttu nylonkuosi, kevyt erikoispitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu heti läpi, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoispitkä versio Coatista nyt myös naisille!

259,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Naisten MA-1 TT Coat Long Pitkä Takki Musta, tumma ja tuttu nylonkuosi, kevyt erikoispitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu heti läpi, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Naisten MA-1 TT Coat Long Pitkä Takki Musta

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja ja tässä kevyessä välikelin pitkässä takissa haetaan sitä tiettyä pilottiviilistä materiaalien sekä Alphan tinkimättömän laadun kautta. Tämä naisille erikseen suunniteltu erikoispitkä versio MA-1 TT Coatista on kevyt ja virtaviivainen välikelin takki kevään ja syksyn vilpoisiin ilmoihin. Erikoispitkä pituus tarkoittaa tässä tapauksessa helmaa, joka yltää reilusti pohkeen puoliväliin 170-175 cm pitkällä normaalivartaloisella naisella. Tyyliltään takki on aavistuksen rennompi ja kenttätakkityyliin sotilasmaisempi kuin useat muut Alphan uusimmat pilotit ja takkimallit, joissa on panostettu 100% istuvuuteen. MA-1 TT Coat sopii mallinsa puolesta myös hartiakkaammille naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan Alphan takkien käyttäjiä. Nylonkuosi on edelleen tuultapitävä ja elastiset hihansuut pitävät lämmön sisällä. Jämäkkä vetoketju takaa sen, että suljettu takki on ryhdikäs ja tukeva navakassakin tuulessa.

Materiaali

100% nylonia.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa Alphan legendaaristen ”fishtail-takkien” kanssa. Kuvissa mallimme 169cm/55kg käyttää M-koon takkia ja pitää kokoa aavistuksen väljänä, mutta toisaalta jetsulleen sopivana jos takin alle pitäisi pukea lämpimämpää paitaa.

Muuta

Alphan tulevan 2016-2017 kauden mallisto tulee olemaan täynnä uusia tuttavuuksia, joista naisten MA-1 TT Coaton hyvinkin erikoinen ilmestys. Kevyt pitkä välikelin takki ei ole ollut Alphalla pilotit poislukien mikään pysyvästi tarjottava vaate, mutta nyt asia on korjattu. Testaa ja kerro mitä mieltä olet, sillä meiltä näitä kevyempiä takkeja on haluttu jo pitkään! Oman testihenkilöstömme mukaan takki on näppärä ja tyylikäs sekä hyvin kerrospukeutumiseen soveltuva kevyenä kuoritakkinakin. Ei jos tulee kylmä, ei muuta kuin villaa alle ja jo vain tarkenee myös alkutalven keleilläkin, jos vain heittää alle vaikka Helikonin Fleecen tai aidon suomalaisen armeijavillapaidan.

Jos tarvitse astetta lämpimämpiä Alpha-takkeja, niin tutustu tästä koko mallistoomme!

– Valmistaja Alpha Industries USA
– MA-1 TT Coat
– Erikoispitkä takkimalli
– Kevyt
– Pilottihenkinen välikelin takki
– Musta
– Nylonkuosi pitää tuulta
– Perinteisen pilotin fiilistä
– Vahvat metallivetoketjut
– Rento istuvuus
– Alphan punainen avaimenperä roikkuu hihataskusta
– Agentin Facebookista löydät uutuustuotteita ja tuoreimpia kuulumisiamme!