• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Varasto loppu

Alpha NASA Flight Pilottitakki Repblue

Alpha NASA Flight Pilottitakki Repblue, vintage fit, erikoisversio NASA-teemalla, iso NASA-printti rinnassa, istuvampi pilottitakkimalli, toppaukseltaan kevyempi versio, valmistaja Alpha Industries – USA

NASA-malliston tuorein takki on kevyt ja komea!

 

199,99 €

Tyhjennä valinta

Alpha NASA Flight Pilottitakki Repblue, vintage fit, erikoisversio NASA-teemalla, iso NASA-printti rinnassa, istuvampi pilottitakkimalli, toppaukseltaan kevyempi versio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha NASA Flight Pilottitakki Repblue

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille. Tässä NASA-malliston uutukaisessa on vieläpä erityisen korkea kaulus, joka on pehmeä ja taatusti lämmin myös kovassa tuiskeessa.

Tämä MA-1:n erikoisversio on tehty NASA:n avaruuslentojen teemaan. Koska avaruusohjelman lennot ovat olleet pitkälti joko laivaston ja ilmavoimien pilottien taidonnäytteitä, myös Alphan pilottitakkeja on nähty erilaisissa edustuskuvissa ja yleisesti astronauttien sekä testipilottien käytössä. Tämä kangasmerkein koristeltu ja tummansininen sekä mm. Yhdysvaltojen lipulla ja NASA:n logolla varustettu pilottitakki on harvinaista herkkua ja saatavuus vaihtelee suuresti. Nappaa siis omasi NYT!

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa Alpha VF-tyylin takkien tiukempaa istuvuutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Suuren yleisön mielestä perusmalliset pilotit ovat menneet vähän liian “palloiksi”, vaikka koko olisi hartioista oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Takissa on aivan normaaliin tapaan viistot napitettavat etutaskut ja punainen huomioremmi vasemmassa hihassa.

Koot

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteenpituus (cm)

M              – 111             – 64
L              – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

HUOM! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Alphan kokoluokituksessa vintage fit. Suosittelemme vahvasti ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin olit ajatellut. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Istuva pilottitakkimalli
– NASA-/avaruuslentoteema
– Iso printti rinnassa
– Vasemmassa rinnassa NASA-kangasmerkki
– Vintage fit -malli
– Väri navy eli tummansininen
– Oranssi sisävuori
– Flight proof nylonvuori

Saatat myös pitää...