facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha NASA Official Crew T-Paita

38,00 48,50 

0 out of 5

Alpha NASA Official Crew T-Paita, NASA ja USA-printtejä, huippulaadukkaita amerikkalaisen Alphan t-paitoja, vain L-koossa, O-kaulus, huippumukava, valmistaja Alpha Industries – USA

Vain koko L-kokoja!

Poista

Kuvaus

Alpha NASA Official Crew T-Paita, NASA ja USA-printtejä, huippulaadukkaita amerikkalaisen Alphan t-paitoja, vain L-koossa, O-kaulus, huippumukava, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha NASA Official Crew T-Paita

Alpha satsaa täysillä avaruusteemaisiin NASA-malleihinsä syksyllä 2016. Uutuuksista kiistatta onnistunein oli upea Alpha MA-1 VF NASA Erikoisversio Pilottitakki, mutta lisää pesee! NASA-teemaiset t-paidat saapuivat myyntiin ja onhan nämä nyt aivan huikeita. Paidoissa on mm. käytetty kangasmerkkejä, joten tunnelma niitä pitäessä on vähintään kuin Alan Shepardilla. Ja vaikka Gagarin ehti ensin avaruuteen, niin kyllä se Shepardkin oli kova jätkä. Kävi kuitenkin kuussa ja kaikkea.

Materiaali

100% pehmeää ja laadukasta puuvillaa.

Muuta

Kyllähän se nyt on selvä, että jos on kyseessä maineikas amerikkalainen valmistaja kuten Alpha ja heille isänmaallisesti niin tärkeä asia kuin NASA, niin paidoissa on äijämäisyyttä sekä meininkiä enemmän kuin tarpeeksi. Mutta ei silti liikaa.. Mahdoton yhtälö? Ei! Erityisen maininnan annamme ”Starry”-kuvioidulle paidalle, jonka camp factor on huikealla tasolla. Siis paidassahan on tähtiä. Ei sentään paljetteja, mutta tähtiä silti. Osta, laita yllesi ja ota kuva tähtitaivaallisen paitasi kanssa. Me palkitsimme sinut ennen kuin huomaatkaan. Harmaa ja navy ovat nekin mainioita valintoja, jos kantti ei tähtikuvioita kestä ja onhan tuossa harmaassa esimerkiksi aivan järkyttävän komea sukkulateemainen kuva selässä.

Koko

Istuvuus tämän t-paidan kanssa on suhteelisen rento, mutta normaali, eli suomeksi ota se normaali T-paidoissa käyttämä kokosi. Kuvien malli on 178cm / 72 kg ja pitää yllään L-kokoa.

NASA

NASA kohdisti huomionsa avaruussukkuloihin 1970–1980-luvuilla. Neljä sukkulaa rakennettiin vuoteen 1985 mennessä. Ensimmäinen laukaisu oli vuonna 1981, jolloin Columbia pääsi matkaan. Avaruussukkulat eivät kuitenkaan olleet niin tehokkaita ja halpoja kuten NASA oletti niiden olevan.

Vuoden 1986 Challenger-avaruussukkulan turman jälkeen yleisöä ei enää kiinnostanut avaruusmatkailu ja NASA joutui rahoitusvaikeuksiin. Siitä huolimatta avaruussukkulaprojekti eteni huolimatta niukasta taloudesta ja avaruussukkuloiden tuhoista.

NASAn sukkulaohjelma lopetettiin vuonna 2011.

– Wikipedia, NASA, avaruussukkulat

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– NASA-teemainen t-paita
– Eri värejä
– Lyhyt- ja pitkähihaisia
– NASA ja USA -printtejä sekä kangasmerkkejä
– Normaali istuvuus
– 100% puuvillaa

Lisätiedot

Väri

, , ,

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä