• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha NASA Official Crew T-Paita

Alpha NASA Official Crew T-Paita, NASA ja USA-printtejä, huippulaadukkaita amerikkalaisen Alphan t-paitoja, vain L-koossa, O-kaulus, huippumukava, valmistaja Alpha Industries – USA

Vain koko L-kokoja!

38,00 € – 48,50 €

Tyhjennä valinta

Alpha NASA Official Crew T-Paita, NASA ja USA-printtejä, huippulaadukkaita amerikkalaisen Alphan t-paitoja, vain L-koossa, O-kaulus, huippumukava, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha NASA Official Crew T-Paita

Alpha satsaa täysillä avaruusteemaisiin NASA-malleihinsa syksyllä 2016. Uutuuksista kiistatta onnistunein oli upea Alpha MA-1 VF NASA Erikoisversio Pilottitakki, mutta lisää pesee! NASA-teemaiset t-paidat saapuivat myyntiin ja onhan nämä nyt aivan huikeita. Paidoissa on mm. käytetty kangasmerkkejä, joten tunnelma niitä pitäessä on vähintään kuin Alan Shepardilla. Ja vaikka Gagarin ehti ensin avaruuteen, niin kyllä se Shepardkin oli kova jätkä. Kävi kuitenkin kuussa ja kaikkea.

Materiaali

100% pehmeää ja laadukasta puuvillaa.

Muuta

Kyllähän se nyt on selvä, että jos on kyseessä maineikas amerikkalainen valmistaja kuten Alpha ja heille isänmaallisesti niin tärkeä asia kuin NASA, niin paidoissa on äijämäisyyttä sekä meininkiä enemmän kuin tarpeeksi. Mutta ei silti liikaa.. Mahdoton yhtälö? Ei! Erityisen maininnan annamme ”Starry”-kuvioidulle paidalle, jonka camp factor on huikealla tasolla. Siis paidassahan on tähtiä. Ei sentään paljetteja, mutta tähtiä silti. Osta, laita yllesi ja ota kuva tähtitaivaallisen paitasi kanssa. Harmaa ja navy ovat nekin mainioita valintoja, jos kantti ei tähtikuvioita kestä ja onhan tuossa harmaassa esimerkiksi vielä mahtava sukkulateemainen kuva selässä.

Koko

Istuvuus tämän t-paidan kanssa on suhteellisen normaali, eli ota se normaali T-paidoissa käyttämä kokosi. Kuvien malli on 178cm / 72 kg ja pitää yllään L-kokoa.

NASA

NASA kohdisti huomionsa avaruussukkuloihin 1970–1980-luvuilla. Neljä sukkulaa rakennettiin vuoteen 1985 mennessä. Ensimmäinen laukaisu oli vuonna 1981, jolloin Columbia pääsi matkaan. Avaruussukkulat eivät kuitenkaan olleet niin tehokkaita ja halpoja kuten NASA oletti niiden olevan.

Vuoden 1986 Challenger-avaruussukkulan turman jälkeen yleisöä ei enää kiinnostanut avaruusmatkailu ja NASA joutui rahoitusvaikeuksiin. Siitä huolimatta avaruussukkulaprojekti eteni huolimatta niukasta taloudesta ja avaruussukkuloiden tuhoista.

NASAn sukkulaohjelma lopetettiin vuonna 2011.

– Wikipedia, NASA, avaruussukkulat

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– NASA-teemainen t-paita
– Eri värejä
– Lyhyt- ja pitkähihaisia
– NASA ja USA -printtejä sekä kangasmerkkejä
– Normaali istuvuus
– 100% puuvillaa

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!