facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Oxygen II Pilottitakki Replica Blue

249,90 

0 out of 5

Alpha Oxygen II Pilottitakki Replica Blue, erikoismallinen pilottitakki, tummansininen, todella virtaviivainen ja moderni takki runsailla yksityiskohdilla, esim oikeassa hihassa resorin yläpuolella pieni vetoketjulla suljettava tasku, valmistaja Alpha Industries – USA

Uusi huippusuosittu Replica Blue väri! Jäljellä vain L-koko!

Poista

Kuvaus

Alpha Oxygen II Pilottitakki Replica Blue, tummansininen, todella virtaviivainen pilottitakki runsailla yksityiskohdilla, irroitettava huppariosio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Oxygen II Pilottitakki Replica Blue

Tämä rotsi on variaatio Alphan huippusuosituista D-TEC -piloteista, mutta me ollaan nähty Oxygenien katoavan hyllystä asiakkaiden käyttöön ainakin yhtä nopeasti. Oxygeniin on upotettu ominaisuuksia D-TECien lisäksi niin MA-1:stä kuin CWU-45:kin. Perinteisen pilotin tyylinen, mutta agressiivisen näköinen ja täynnä rankkaankin käyttöön soveltuvia pieniä parannuksia. Alpha Oxygen eroaa aika vahvasti D-TECien tyyliin perinteisemmistä pilottimalleista sillä, että tässä on irroitettava vetoketjullinen huppariosio, erikoistasku oikeassa hihassa heti resorin yläpuolella sekä eroisvärinen Alpha Remove Before Flight avaimenperä (musta pohja hopea teksti).

Materiaali

Takin vuori ja kuori on valmistettu 100% nylonista. Vuori on tikattu takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään kovin suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan. Takin huppu on valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesterista. Kaikki nepparit ja vetoketjut (paitsi hupun kiinnitysvetskari) on jämäkkää metallia.

Taskut

Alpha Oxygen II:ssa on MA-1:lle perinteiset taskut. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua, molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut ja vasemmassa hihassa vetoketjullinen tasku ja sen päällä kynäpaikat. Alpha Oxygen II Pilottitakin taskujen vetoketjut ovat vettähylkiviä!

Muuta

Takin huppu kiinnitetään itse takkiin vetoketjulla. Kyseessä ei siis ole huppari, vaan erillinen lisähuppu. Silloin kun takkiin on kiinnitetty huppu, niin tavallaan siinä on silloin kaksi sulkuvetoketjua. Eli jos laitat hupun vetoketjun kiinni, niin näyttää siltä, että itse takki on auki ja alla on huppari. Hupparin vetoketjua suojaa brodeerattu myrskyläppä. Voit siis myös sulkea koko takin oman päävetoketjun, jolloin irto-osiota ei näy. Takin vasemmassa rinnassa on CWU-45 tyylinen kangasmerkki. Jos etsit esimerkiksi firmallesi vaatteita mihin saa firman oman tarralogon kiinni, niin tässä on ratkaisu siihenkin. Takin sisus on tyylikkään musta.

Koot
XS S M L XL 2X 3X
Paino (kg)
43-50 50-59 59-72 72-83 83-95 95-104 104-113
Pituus (cm)
147-157 152-170 165-188 170-193 170-193 170-193 170-193
Rinnanympärys (cm)
81-86 86-91 97-102 102-107 112-117 117-122 122-127

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Erityispilottimalli
– Väri ”replica blue”
– Yhdistää ominaisuuksia klassikkopiloteista
– Vedenpitävät vetoketjut ja saumat
– Slim-mallinen
– Rip-stop kangas
– Irroitettava hupullinen osio
– Tyylikäs

Lisätiedot

Koko

L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä