• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Patch Flatbill Lippalakki

Alpha Patch Flatbill Lippalakki, eri värejä, brodeerauksia, säädettävä koko, uniikkeja yksittäiskappaleita, valmistaja Alpha Industries – USA

35,00 € – 45,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Patch Flatbill Lippalakki, eri värejä, brodeerauksia, kuviointeja, uniikkeja yksittäiskappaleita, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Patch Flatbill Lippalakki

Tyylikäs ja trendikäs baseball lippalakki, taatulla Alphan laadulla. Erinomainen valinta Alpha-fanille, lippalakki-intoilijalle tai vain sille, joka haluaa pitää auringon poissa okulaareista tyylillä! Näissä lippalakeissa on joko nelikulmainen Alpha-kangasmerkki tikattuna kiinni lakin etuosaan tai kohokuvioitu Alpha-logo samaisessa paikassa. Nyt saatavina useita yksivärisiä sekä maastokuvioituja kappaleita. Myös NASA-erikoisversio!

Materiaali

Puuvillaa 100%.

Muuta

Hieno ja mukavantuntuinen lakki jokapäiväiseen käyttöön! Koko on One Size eli remmein säädettävä. Lisää ei rodennäköisesti tule! Kokoa voi säätää lippalakin takaa.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, Tennessee, USA
– Puuvillaa
– Kangasmerkki/brodeeraus/kuviointi
– Litteälippainen baseball-lippalakki
– Uniikkeja yksittäiskappaleita, joita ei valitettavasti tule enempää!

Saatat myös pitää...