• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Alpha Patch Snapback Lippalakki

Alpha Patch Snapback Lippalakki, eri värejä, brodeerauksia, säädettävä koko, uniikkeja yksittäiskappaleita, valmistaja Alpha Industries – USA

38,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Patch Snapback Lippalakki, eri värejä, käyrä lippa, brodeerauksia, kuviointeja, uniikkeja yksittäiskappaleita, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Patch Snapback Lippalakki

Tyylikäs ja trendikäs baseball lippalakki, taatulla Alphan laadulla. Erinomainen valinta Alpha-fanille, lippalakki-intoilijalle tai vain sille, joka haluaa pitää auringon poissa okulaareista tyylillä! Kaikissa lakeissa on joko nelikulmainen Alpha-kangasmerkki tikattuna tai kohokuviona Alpha-logo ja nyt saatavina useita yksivärisiä sekä maastokuvioituja kappaleita.

Materiaali

Puuvillaa 100%.

Muuta

Hieno ja mukavantuntuinen lakki jokapäiväiseen käyttöön! Koko on One Size eli remmein säädettävä.  Kokoa voi säätää lippalakin takaa.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, Tennessee, USA
– Puuvillaa
– Kangasmerkki/brodeeraus/kuviointi
– Kaarevalippainen baseball-lippalakki
– Uniikkeja yksittäiskappaleita, joita ei valitettavasti tule enempää!

Saatat myös pitää...