facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
8 %
Säästä 7,00 €
ALENNUKSESSA
8 %
Jopa 7,00 €

Alpha Patrol Shortsit Redcamo

86,00  79,00 

0 out of 5

Alpha Patrol Shortsit Redcamo, M65-tyyliset shortsit, ripstop-puuvillakangas, räväkkä redcamo-kuviointi, valmistaja Alpha Industries USA

Poista

Kuvaus

Alpha Patrol Shortsit Redcamo, M65-tyyliset shortsit, ripstop-puuvillakangas, läpälliset taskut, valmistaja Alpha Industries USA

Alpha Patrol Shortsit Redcamo

Alpha Patrol Shortsit Redcamo, uutta shortsimallia pukkaa, tällä kertaa Alphalta. Vuoden 2015 kesämenyy laajenee Agentin shortsivalikoimassa uudella erinomaisilla Patrol-shortseilla, joissa on vakiovarusteina erinomaisen kevyt ja kestävä ripstop-kangas, läpälliset M65-malliset etutaskut ja uusi ärhäkkä redcamo-maastokuviointi.

Materiaali

Puuvillaripstop-kangasta. 100% puuvillaa.

Materiaali

Alpha patrol shortsi redcamo:ssa on erinomainen kattaus taskuja kaipaavalle henkilölle. Ensinnäkin etutaskut ovat läpälliset ja napitettavat, joten niistä ei tipu/niihin ei tipu mitään asiaankuulumatonta. Takataskut ovat vetoketjulliset, joten niissäkin pysyy lompakko tai muu arvotavara mukana kovassakin höykytyksessä. Reisitaskut on sikäli normaalia monipuolisemmat, että niissä on loistavasti myös vetoketjulliset lisätaskut pikkusälälle. Näin taskutilaa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi taskutilan perässä juoksevalle immeiselle.

Koko & mitat

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään 33-tuumaista vyötäröä. Noudata siis normaalia mitoitusta. Shortsit ovat suhteellisen istuvat, mutta silti mukavan rennot ja tilavat kesäiseen käyttöön.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Reisitaskushortsit
– Redcamo-maastokuviointi
– M65-malliset etutaskut
– Kiristettävät vyötäröremmit

Lisätiedot

Koko

33", 34", 36", 38"

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä