• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Alpha Patrol Shortsit Redcamo

Alpha Patrol Shortsit Redcamo, M65-tyyliset shortsit, ripstop-puuvillakangas, räväkkä redcamo-kuviointi, valmistaja Alpha Industries USA

96,00 € 80,64 €

Tyhjennä valinta

Alpha Patrol Shortsit Redcamo, M65-tyyliset shortsit, ripstop-puuvillakangas, läpälliset taskut, valmistaja Alpha Industries USA

Alpha Patrol Shortsit Redcamo

Alpha Patrol Shortsit Redcamo, uutta shortsimallia pukkaa, tällä kertaa Alphalta. Vuoden 2015 kesämenyy laajenee Agentin shortsivalikoimassa uudella erinomaisilla Patrol-shortseilla, joissa on vakiovarusteina erinomaisen kevyt ja kestävä ripstop-kangas, läpälliset M65-malliset etutaskut ja uusi ärhäkkä redcamo-maastokuviointi.

Materiaali

Puuvillaripstop-kangasta. 100% puuvillaa.

Materiaali

Alpha patrol shortsi redcamo:ssa on erinomainen kattaus taskuja kaipaavalle henkilölle. Ensinnäkin etutaskut ovat läpälliset ja napitettavat, joten niistä ei tipu/niihin ei tipu mitään asiaankuulumatonta. Takataskut ovat vetoketjulliset, joten niissäkin pysyy lompakko tai muu arvotavara mukana kovassakin höykytyksessä. Reisitaskut on sikäli normaalia monipuolisemmat, että niissä on loistavasti myös vetoketjulliset lisätaskut pikkusälälle. Näin taskutilaa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi taskutilan perässä juoksevalle immeiselle.

Koko & mitat

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään 33-tuumaista vyötäröä. Noudata siis normaalia mitoitusta. Shortsit ovat suhteellisen istuvat, mutta silti mukavan rennot ja tilavat kesäiseen käyttöön.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Reisitaskushortsit
– Redcamo-maastokuviointi
– M65-malliset etutaskut
– Kiristettävät vyötäröremmit

Saatat myös pitää...