• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Pitkähihaiset Collegepaidat & Hupparit Erä L-kokoa

Alpha Pitkähihaiset Collegepaidat & Hupparit Erä L-kokoa, iso Alphan printtirinnassa, laadukas kangas, o-kaulus tai huppu, runsaasti eri värikomboja, paitoja vain L-koossa, valmistaja Alpha Industries – USA

Huomioi että kyseessä on erä paitoja, joita ei välttämättä tule isompaan tuotantoon koskaan. Siksi tämän erän loputtua ei kaikkia tai mitään näistä todennäköisesti enää tule saataville. Harvinaista herkkua siis!

55,25 € – 63,75 €

Tyhjennä valinta

Alpha Pitkähihaiset Collegepaidat & Hupparit Erä L-kokoa, erilaisia Alphan printtejä rinnassa ja hihoissa, laadukas kangas, o-kaulus tai huppu, monta eri värikomboa, collegeja ja huppareita saatavilla vain L-koossa, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Pitkähihaiset Collegepaidat & Hupparit Erä L-kokoa

Alphan menevien ja messevien pitkähihaisten paksumpien paitojen tuotanto sen kun vain kasvaa syksyllä 2016 ja tässäpä maistiaisia kauden 2016-2017 uutuuksista. Seassa on Alphan Basic, Track, Logo ja Training -malliston paitoja, joista osa on perusmallisia pitkähihaisia collegeja, joskin Alphan tunnusmerkillä eli punaisella vetimellä koristeltuna. Osa pitkähihaisista on O-kauluksellisia, osa hupparimallisia. Valitse alasvetovalikosta sen mukaan mikä väricombo miellyttää ja tuotekortin kuva vaihtuu väriä vastaavaan tuotteeseen.

Osassa paitoja etumusta koristaa iso Alpha Industries -teemainen printti, joka voi olla sitä tuttua Remove Before Flightia tai sitten rehti Alphan logo. Paidat ovat mallia istuva ja niiden laadukas kangas sulkee pitäjänsä mukavasti sisäänsä ja ovat t-paitaa lämpimämpiä välikeleillä, kuten nyt loppukesästä.

Materiaali

Valmistettu 100% puuvillasta, eli pesut sen pienen valkoisen lapun mukaisesti 🙂 Printtejä voi varjella kääntämällä paita pesuun ylösalaisin.

Muuta

Mainittiinko me jo että nämä Alphan uuden malliston paidat, t-paidat ja paksummatkin ovat ihan tajuttoman hienoja ulkoisesti, mut myös materiaalinsa ansiosta? Ei? No näähän on, ja toinen toistaan hienompia. Tuoksuvat menestykselle. Saatavana nyt poikkeuksellisen monessa värissä. Paitoja jäi meille henkilökunnan yhdistetyn huutokauppa- ja vapaaottelukierroksen jälkeen myyntiin pari kolme tai vain yksi per väri, joten ole nopea mikäli lemppariväriä on saatavilla! Näitä värikomboja ei vältsiin tule myyntiin enää ikinä!

Alpha Industriesin amerikkalaisten t-paitojen kanssa sopii erinomaisesti joko aito Alpha pilotti tai yhtälailla passelisti Rambonkin yllä nähty Alphan M65-maihinnousutakki!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pitkähihainen paksumpi paita
– Osassa O-kaulus, osassa huppu
– Erä L-kokoisia paitoja
– Eri värejä ja tyylejä, valitse mieleisesi valikosta
– Loppuunmyytävä erä – lisää tuskin tulee!

– Osassa isojakin Alpha Industries -printtejä, yleensä rinnassa, hihassa tai selässä
– 100% puuvillaa

Saatat myös pitää...