• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa, lyhyt talvitakki, tummanharmaa ”greyblack”-väri, ”kevyttoppatakki”, lämmin karvavuori, erikoisversio klassisesta N2B:stä, valmistaja Alpha Industries – USA

Nyt markkinoiden parasta lyhyttä talvitakkia N2B:tä saa istuvana erikoisversiona!

299,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa, lyhyt talvitakki, tummanharmaa ”greyblack”-väri, ”kevyttoppatakki”, lämmin karvavuori, erikoisversio klassisesta N2B:stä, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa

Tämmöisille takeille on ainoastaan yksi valmistaja ja se on Alpha Industries. N2B on supersuosittu talvitakki, ja ihan syystäkin, sillä N2B malliltaan paras lyhytmallinen parka talvitakkimarkkinoilla. Tätä takkia voi kuvailla parhaiten kolmella sanalla: Lämmin, paras ja tyylikäs. PPS on takista veistetty erikoisversio, jonka päällepäin näkyvin ominaisuus on kirkkaankeltaisella värillä korostetut vetoketjut. Takki on myös astetta timmimpi päällä, joka mukailee moderneja ”kevyttoppa” -trendejä. Takissa on tuplavetoketjullinen etusulku, jotta viima ei taatusti pääse sisään paleltamaan urheaa lumessatarpojaa. Pidempää takkia kaipaavat voivat löytää onnen tämän takin pidemmän isoveljen eli PPS N3B -takin kanssa!

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista, mukaanlukien hupun karvareunus.  Hupun saa ”halki” vetoketjulla. Kuoriosa on 53% polyamidia / 47% polyesteriä ja sisuksen vuoraus on 100% polyesteriä. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei kannata eikä saakaan tehdä juuri mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Taskut

N2B on varustettu asiallisella taskumäärällä. Takin alaosasta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa taskua. Takissa on myös kaksi neppareilla suljettavaa rintataskua. Pilottitakkeihin tuttuun tapaan tästäkin löytyy hihatasku, joka sijaitsee vasemmassa hihassa. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille. Sisäpuolella, vasemmalla puolella, on avoin povitasku.

Muuta

Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle lämätään vielä kunnon myrskyläppä. Kun nostat vetoketjun ihan tappiin asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon. Siitä on hurjan suuri hyöty todella epämiellyttäviä kelejä vastaan. Hupun ja takin karvavuori ovat vanha keino pitää kehon lämpö näppärästi mahdollisimman lähellä käyttäjän ihoa.

Koot

Kirjainkoko Hihapituus(cm) Rinnanleveys(cm) Vyötärö(cm)
S 62 110 112
M 64 114 116
L 66 118 120
XL 68 124 122

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Lyhyt talvitakkimalli
– ”Greyblack”-väri
– Tuplavetoketjullinen rakenne
– Vetoketjulla jaettava snorkkelihuppu
– Hupussa muhkea tekokarvareunus
– Lämmin tekokarvavuori
– Leveä resori vyötäröllä
– Erikoisversio N2B:stä
– Kirkkaankeltaiset korostukset

Saatat myös pitää...

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!