facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa

299,00 

0 out of 5

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa, lyhyt talvitakki, tummanharmaa ”greyblack”-väri, ”kevyttoppatakki”, lämmin karvavuori, erikoisversio klassisesta N2B:stä, valmistaja Alpha Industries – USA

Nyt markkinoiden parasta lyhyttä talvitakkia N2B:tä saa istuvana erikoisversiona!

Saatiin vain pieni erä! Lisäkokoja voi tiedustella agentti@salainenagentti.fi

Poista

Kuvaus

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa, lyhyt talvitakki, tummanharmaa ”greyblack”-väri, ”kevyttoppatakki”, lämmin karvavuori, erikoisversio klassisesta N2B:stä, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha PPS N2B Lyhyt Talvitakki Greyblack Harmaa

Tämmöisille takeille on ainoastaan yksi valmistaja ja se on Alpha Industries. N2B on supersuosittu talvitakki, ja ihan syystäkin, sillä N2B malliltaan paras lyhytmallinen parka talvitakkimarkkinoilla. Tätä takkia voi kuvailla parhaiten kolmella sanalla: Lämmin, paras ja tyylikäs. PPS on takista veistetty erikoisversio, jonka päällepäin näkyvin ominaisuus on kirkkaankeltaisella värillä korostetut vetoketjut. Takki on myös astetta timmimpi päällä, joka mukailee moderneja ”kevyttoppa” -trendejä. Takissa on tuplavetoketjullinen etusulku, jotta viima ei taatusti pääse sisään paleltamaan urheaa lumessatarpojaa. Pidempää takkia kaipaavat voivat löytää onnen tämän takin pidemmän isoveljen eli PPS N3B -takin kanssa!

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista, mukaanlukien hupun karvareunus.  Hupun saa ”halki” vetoketjulla. Kuoriosa on 53% polyamidia / 47% polyesteriä ja sisuksen vuoraus on 100% polyesteriä. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei kannata eikä saakaan tehdä juuri mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Taskut

N2B on varustettu asiallisella taskumäärällä. Takin alaosasta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa taskua. Takissa on myös kaksi neppareilla suljettavaa rintataskua. Pilottitakkeihin tuttuun tapaan tästäkin löytyy hihatasku, joka sijaitsee vasemmassa hihassa. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille. Sisäpuolella, vasemmalla puolella, on avoin povitasku.

Muuta

Takin leveyttä saa kontrolloitua vyötäröllä olevasta kiristysremmistä. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle lämätään vielä kunnon myrskyläppä. Kun nostat vetoketjun ihan tappiin asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon. Siitä on hurjan suuri hyöty todella epämiellyttäviä kelejä vastaan. Hupun ja takin karvavuori ovat vanha keino pitää kehon lämpö näppärästi mahdollisimman lähellä käyttäjän ihoa. Huppua voi muuten myös kiristää takana olevasta kiristysremmistä.

Koot

Kirjainkoko Hihapituus(cm) Rinnanleveys(cm) Vyötärö(cm)
S 62 110 112
M 64 114 116
L 66 118 120
XL 68 124 122

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Lyhyt talvitakkimalli
– ”Greyblack”-väri
– Tuplavetoketjullinen rakenne
– Vetoketjulla jaettava snorkkelihuppu
– Hupussa muhkea tekokarvareunus
– Lämmin tekokarvavuori
– Kiristys vyötäröllä
– Erikoisversio N2B:stä
– Kirkkaankeltaiset korostukset

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä