• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Alpha Printti T-Paita Erä L-kokoa

Alpha Basic T-Paita Erä L-kokoa, iso Alphan printti rinnassa, laadukas kangas, o-kaulus, runsaasti eri värikomboja, paitoja vain L-koossa, valmistaja Alpha Industries – USA

Tarjolla muutamaa eri väriä! Myydään loppuun pian, ole nopea!

29,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Printti T-Paita Erä L-kokoa, erilaisia Alphan printtejä rinnassa, laadukas kangas, o-kaulus, 7 eri värikomboa, paitoja saatavilla vain L-koossa, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Printti T-Paita Erä L-kokoa

Alphan menevien ja messevien t-paitojen linja jatkuu tämän laadukkaan ja päällä miltei hekumallisen tuntuisen t-paidan myötä. Etumusta koristaa iso Alpha Industries teemainen printti, joka vaihtelee paidasta toiseen. Paita on mallia istuva ja laadukas kangas sulkee pitäjänsä mukavasti sisäänsä, kesällä viilee, talvella takki päälle, eks nih?

Materiaali

Valmistettu 100% puuvillasta, eli pesut sen pienen valkoisen lapun mukaisesti 🙂 Printtiä voi varjella kääntämällä paita pesuun ylösalaisin.

Muuta

Mainittiinko me jo että nämä Alphan uudet paidat on ihan tajuttoman hienoja ulkoisesti, mut myös materiaalinsa ansiosta? Ei? No näähän on, ja toinen toistaan hienompia. Tuoksuvat menestykselle. Saatavana nyt poikkeuksellisen monessa värissä. Paitoja jäi meille henkilökunnan kierroksen jälkeen myyntiin pari kolme tai vain yksi per väri, joten ole nopea mikäli lemppariväriä on saatavilla! Näitä värikomboja ei vältsiin tule myyntiin enää ikinä!

Huomioi että kyseessä on erä T-paitoja, joita ei välttämättä tule isompaan tuotantoon koskaan. Siksi tämän erän loputtua ei kaikkia tai mitään näistä todennäköisesti enää tule saataville! Harvinaista herkkua siis.

Alpha Industriesin amerikkalaisten t-paitojen kanssa sopii erinomaisesti joko aito Alpha pilotti tai yhtälailla passelisti Rambonkin yllä nähty Alphan M65-maihinnousutakki!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perusmallinen t-paita
– Erä L-kokoisia paitoja
– Eri värejä, valitse mieleisesi valikosta
– Loppuunmyytävä erä – lisää tuskin tulee!

– Iso Alpha Industries -printti rinnassa
– 100% puuvillaa

Saatat myös pitää...