• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Pyke Jacket Pilottitakki Snowcamo

Alpha Pyke Jacket Pilottitakki Snowcamo, erikoismallinen snowcamo-kuviointi, erikoismalli MA-1 -pilottitakista, istuvampi malli, erikoisuutena irroitettava olkapaneeli, valmistaja Alpha Industries – USA

265,00 € 225,25 €

Tyhjennä valinta

Alpha Pyke Jacket Pilottitakki Snowcamo, istuva erikoispilottitakkimalli, erikoismalli MA-1 -pilottitakista, irroitettava olkapaneeli, erikoinen valkokirjava snowcamo-maastokuvio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Pyke Jacket Pilottitakki Snowcamo

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Siitä on kuitenkin tullut vuosien varrella markkinoille yksi toisensa jälkeen erikoisempia erikoismalleja, joista futuristinen Alpha Pyke Pilottitakkki on taatusti ainutlaatuisimpia. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt MA-1 on tuunattu tällä kertaa tulevaisuuden avaruuspilotin päälle sopivaksi tai ainakin todella erityiseksi irroitettavan olkapaneelinsa ansiosta. Peruskaavaltaan Pyke on säätäpitävä välikelin takki sillä tinkimättömällä pilottifiiliksellä – kuten MA-1 on aina ollut. Alpha näyttää tällä kertaa ettei pelkää kokeilla ja tehdä uudenlaisia versioita alkuperäisestä, ajan mittaan muokkaantuneesta klassikosta. Alphalta ollaan myös tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja otettu ainakin siinä suhteessa harppaus takaisin pilottitakin juurille futuristisesta ulkonäöstä huolimatta.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof -nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa näiden uusien pilottimallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Meillä on myös myynnissä hieman tavanomaisempaa, mutta Pyken tyyliin slimmimpää Alpha MA-1 VF59 Pilottitakkimallia mm. seuraavissa väreissä: musta, vihreä ja sininen (replicablue).

Koot

Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Suosittelemme ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin normaali pilottikokosi olisi. Osviittaa oikeasta koosta saat allaolevasta kokotaulukosta.

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteenpituus (cm)

XS             – 99              – 60
S             – 104             – 62
M             – 111             – 64
L              – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

Historiikki

Jaa, että miksi juuri tämä takki on se paras? Miksi se maksaa mitä maksaa? Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pyke Jacket – erikoismalli MA-1 -pilottitakista
– Vintage fit -istuvuus
– Snowcamo-maastokuvio
– Irroitettava olkapaneeli
– Flight Proof nylonvuori

Saatat myös pitää...