• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
3kpl jäljellä

Alpha RBF T-Paita Musta

Alpha RBF T-Paita Musta, iso ”Remove Before Flight” -printti punaisella pohjalla paidan edessä, laadukas kangas, o-kaulus, valmistaja Alpha Industries – USA

35,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha RBF T-Paita Musta, iso Alphan ”Remove Before Flight” -printti edessä, laadukas kangas, o-kaulus, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha RBF T-Paita Musta

Alphan menevien ja messevien t-paitojen linja jatkuu tämän laadukkaan ja päällä miltei hekumallisen tuntuisen t-paidan myötä. Etumusta koristaa iso Remove Before Flight -teksti (RBF). Paita on mallia istuva ja laadukas kangas sulkee pitäjänsä mukavasti sisäänsä, kesällä viilee, talvella takki päälle, eks nih? Paita on tuttua Alphan laatua, mustana hieman vihreää versiota diskreetimpi, samalla vaarallisuutta ja uhmaa huokuva.. Värivaihtoehdot ovat seuraavat: sininen, musta ja vihreä.

Materiaali

Valmistettu 100% puuvillasta, eli pesut sen pienen valkoisen lapun mukaisesti 🙂 Printtiä voi varjella kääntämällä paita pesuun ylösalaisin.

Muuta

Mainittiinko me jo että nämä Alphan uudet paidat on ihan tajuttoman hienoja ulkoisesti, mut myös matskunsa ansiosta? Ei? No näähän on, ja toinen toistaan hienompia. Tuoksuvat menestykselle.

Tutustu tästä Alpha Industries housu valikoimaamme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perusmallinen t-paita normaali istuvuudella
– Musta
– Iso printtilogo rinnassa
– 100% puuvillaa
– o-kaulus

 

Saatat myös pitää...