• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Remove Before Flight Bokserit

Alpha Remove Before Flight Bokserit, erinomaisen laadukkaat bokserit, elastiset, vyötärönauhassa ”Remove Before Flight” -teksti, valmistaja Alpha Industries – USA

Huomioithan, että alusvaatteilla ei ole palautusoikeutta!

 

24,99 €

Tyhjennä valinta

Alpha Remove Before Flight Bokserit, teksti vyötärönauhassa, erä L-kokoisia boksereita, myydään loppuun, katsotaan saadaanko myyntiin lisää ja/tai lisää kokoja, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Remove Before Flight Bokserit

Alpha Remove Before Flight Bokserit, No nyt kävi mäihä! Alpha-fanit saavat todella nännää alusvaatekerrastoonsa, sillä Alpha toimitti meille huippuharvinaisen otannan tulevan mallistonsa kalsongeista! Bokserimalliset Remove Before Flight -bokserit ovat todella laadukkaat ja ennenkaikkea mukavat yllä.

Materiaali

Ne ovat valmistettu 96% puuvillasta ja 4% elastaanista. Pese max. 40 asteen pesulämpötilassa nurinpäin. Älä rumpukuivaa, kuivapese tai valkaise.

Muuta

Saatiin jokunen kappale näitä boksereita per väri ja koska pomomies oli hövelillä tuulella, saatiin jokainen kolli omaan käyttöön bokserit joka värissä. Jäljelle jäi vain pari kappaletta per väri, mutta laitetaan ne nyt myyntiin koska ovat niin älyttömän mukavat päällä. Kuvien malli piti niitä päällään häiritsevän pitkään pukematta housuja meidän studiolla. Vaikka kuinka pyysimme. Työtila sentään! Kuvien malli 178cm/75kg ja yllään, vielä kerran, L-kokoiset bokserit.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Erittäin mukavat bokserit, miesten lahkeelliset alushousut
– Istuvat
Joustavat ja seksikkäät kalsarit
– Vain L-kokoa

Saatat myös pitää...