ALE 2kpl jäljellä

Alpha Speedway Pilottitakki Musta

Alpha Speedway Pilottitakki Musta, kevyt pilottitakki, perinteistä pilottia istuvampi, ribatut vahvikkeet ajotakkien tapaan, erikoiskuvioitu vuori, moottoripyörätakin hengessä, valmistaja Alpha Industries – USA

Ajotakkien hengessä tehty pilottirotsi!

248,00 € 210,80 €

Tyhjennä valinta

Alpha Speedway Pilottitakki Musta, kevyt pilottitakki, perinteistä pilottia istuvampi, ribatut vahvikkeet ajotakkien tapaan, erikoiskuvioitu vuori, moottoripyörätakin hengessä, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Speedway Pilottitakki Musta

Alpha Speedway on astetta virtaviivaisempi ja kevyempi versio siitä klassisesta MA-1 pilottitakista. Ilmeikkään ja ainutlaatuisen takista tekevät näyttävät moottoripyörätakeista lainatut ribatut vahvikkeet hartioilla ja kyynärvarsissa. Speedwayssa on myös ajotakeista tutut vetoketjulliset hihansuut ja etutaskut pilottitakkien perinteisten napitettavien sulkujen sijaan.

Materiaali

Pintakangas on 100% nylonia. Sisävuoren pinta samaten 100% nylonia ja toppaus 100% polyesteriä.

Koot

Takki on slimfit mitoituksella varustettu ja ideana on että se ei ole yhtään niin pallomainen kuin klassinen Alpha MA-1 Pilottitakki. Suosittelemme tilaamaan kokoa isomman Speedwayn kuin olit alunperin ajatellut. Valitettavasti ajattelumalli ” minulle on aina mennyt koko nönnönnöö” ei päde tämän takin kohdalla, sillä kokemuksemme mukaan tässä takissa perus M-kokoinen mies on oikeasti L. Kuvien malli 178cm/75kg pitää kuvissamme L-kokoa ja pitää sitä erittäin sopivana itselleen.

Muuta

Takissa on mukavan pehmeät neulotut resorit kauluksessa ja vyötäröllä. Takin etuvetoketju on erittäin jämäkkää laatua ja pitää takin tiiviisti kiinni. Takista löytyy irtoava Alpha Industries -merkki rinnuksesta ja sisäpuolelta erikoismallinen printillinen vuori. Taskutilaa lisäävät pari näppärää povitaskua. Kaikki muut Alphan pilottitakit löydät täältä!

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kevyempi pilottitakkimalli
– Ajotakkihenkinen
– Ribatut vahvikkeet hartioissa ja kyynärvarsissa
– Musta
– Vetoketjulliset etutaskut
– 100% tiivis nylonrakenne pitää viiman loitolla

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

    Tammi-tarjous!


    Saat -15% alennusta ovh hinnasta

    voimassa 29.1.20 asti koodilla

    SALE007