• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Starfighter Pilottitakki Musta

Alpha Starfighter Pilottitakki Musta, istuvuudeltaan kokoa normaalia pienempiä, erikoismalli MA-1 -pilottitakista, istuvampi malli, erikoisuutena irroitettava olkapaneeli, valmistaja Alpha Industries – USA

 

165,00 € – 217,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Starfighter Pilottitakki Musta, istuva, erikoismalli MA-1 -pilottitakista, istuvampi malli, irroitettava olkapaneeli, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Starfighter Pilottitakki Musta

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Siitä on kuitenkin tullut vuosien varrella markkinoille yksi toisensa jälkeen erikoisempia erikoismalleja, joista futuristinen Alpha Starfighter Pilottitakkki on taatusti ainutlaatuisimpia. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt MA-1 on tuunattu tällä kertaa tulevaisuuden avaruuspilotin päälle sopivaksi tai ainakin todella erityiseksi irroitettavan olkapaneelinsa ansiosta. Peruskaavaltaan Starfighter on säätäpitävä välikelin takki sillä tinkimättömällä pilottifiiliksellä – kuten MA-1 on aina ollut. Alpha näyttää tällä kertaa ettei pelkää kokeilla ja tehdä uudenlaisia versioita alkuperäisestä, ajan mittaan muokkaantuneesta klassikosta. Alphalta ollaan myös tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja otettu ainakin siinä suhteessa harppaus takaisin pilottitakin juurille -Starfighterin futuristisesta ulkonäöstä huolimatta.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof -nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa näiden uusien pilottimallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja! Meillä on myös myynnissä hieman tavanomaisempaa, mutta Starfighterin tyyliin slimmimpää Alpha MA-1 VF59 Pilottitakkimallia seuraavissa väreissä: musta, vihreä ja sininen (replicablue).

Koot

Kuvien malli on 178cm/72kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteenpituus (cm)

XS             – 99              – 60
S             – 104             – 62
M             – 111             – 64
L              – 117             – 66
XL             – 124             – 67
2XL            – 132             – 69

HUOM.! Tämä malli on istuvampi kuin klassinen MA-1 pilotti. Suosittelemme ostamaan meiltä aina kokoa suuremman kuin normaali pilottikokosi olisi. Osviittaa oikeasta koosta saat yllä olevasta kokotaulukosta. HUOM.!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Erikoismalli MA-1 -pilottitakista
– Vintage fit -istuvuus
– Musta
– Irroitettava olkapaneeli
– Flight Proof nylonvuori

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!