• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Terminal C Shortsit Blackcamo

Alpha Terminal C Shortsit Blackcamo, tumma mustan sävyinen viidakkokuviointi, kivipestyt, useita erikokoisia taskuja,  valmistaja Alpha Industries – USA

115,00 € 96,60 €

Tyhjennä valinta

Alpha Terminal C Shortsit Blackcamo, tumma viidakkokuviointi, kivipestyt, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Terminal C Shortsit Blackcamo

Amerikkalaiselta Alphalta lävähti myyntiin tälläinen piristävän uudelleenajateltu shortsimalli. Terminal shortsit ovat malliltaan samanlaiset kuin Alphan Tough-reisitaskuhousut. Jos diggasit Tougheista, et voi olla tykkäämättä näistä.

Taskut

Näissä reisari shortseissa onkin vähän erikoisemmat taskut, ainakin reisitaskujen osalta. Vasemmassa reidessa on reisitasku, joka on jaettu kahteen osaan. Molempien taskujen päällä on omat läpät jotka suljetaan neppareilla. Oikeassa reidessä on normaali, yksiosainen reisitasku joka suljetaan neppareilla. Shortseissa on myös kaksi suljettavaa takataskua ja kaksi avointa etutaskua.

Materiaali

Terminalit on valmistettu 100% puuvillasta. Kangas on maastokuvioitu ja erittäin raskaasti kivipesty. Pesu ja silitys ainoastaan nurinpäin! Pesulämpötilaksi suositellaan max. 40 astetta.

Muuta

Jokaisen taskun ympäriltä löytyy paljon erilaisia yksityiskohtia, kuten vahvikekangasta, neppareiden vastakappaleita yms. Oikean reisitaskun päällä on tyylikäs Alpha IND-kangasmerkki. Lahkeensuissa on kiristysremmit, joten saat lahkeensuut kiristettyä niin kuin haluat. Terminal C:n vyölenkit ovat normaalia kapeammat, sillä näihin shortseihin saat max. 35mm leveän vyön. Takamuksessa on vahvikepaikat.

Koot & mitat

Vyötärö tuumakoossa – senttikoossa

32″= 81cm
33″= 84cm
34″= 91cm
36″= 98cm

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Blackcamo/viidakkomaastokuvioitu
– Raskaasti kulutettu
– Paljon taskuja
– Paljon yksityiskohtia

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007