• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Tough Housut Vihreä

Alpha Tough Housut Vihreä, runsaasti taskuja, huippulaadukas viimeistely, tyylikkäät reisitaskuhousut, valmistaja: Alpha Industries

86,25 € – 93,75 €

Tyhjennä valinta

Alpha Tough Housut Vihreä, runsaasti taskuja, huippulaadukas viimeistely, persoonallisia yksityiskohtia,valmistaja Alpha Industries

Alpha Tough Housut Vihreä

Tough on Alphan uusimpia reisitaskuhousumalleja, jotka on toteutettu aavistuksen rennommalla otteella edeltäjiinsä verraten. Näitä erittäin miehekkäitä reisitaskuhousuja on kulutettu jonkin verran poikkeuksellisen siistin värikuosin aikaansaamiseksi. Näissä housuissa on älyttömästi erilaisia yksityiskohtia ja pienempiä erikoistaskuosioita, joten erikokoiset tarvikkeet kulkevat mukana kätevästi. Tämän housumallin suosio yllätti meidät aiemmin aikalailla täysin, joten jos nämä millään tasolla kolahtavat, niin osta heti. Veikkaamme että loppuvat jälleen kesken.

Taskut

Näissä reisareissa onkin vähän erikoisemmat taskut, ainakin reisitaskujen osalta. Vasemmassa reidessa on reisitasku, joka on jaettu kahteen osaan. Molempien taskujen päällä on omat läpät jotka suljetaan neppareilla. Oikeassa reidessä on normaali, yksiosainen reisitasku joka suljetaan neppareilla. Housuissa on myös kaksi suljettavaa takataskua ja kaksi avointa etutaskua.

Materiaali

Alpha Tough vihreä reisitaskuhousut on valmistettu farkun kaltaisesta, 100% puuvillasta. Kangas on erittäin vahvasti pesty, joten kankaassa näkyy paljon sävyvaihtelua. Pese housut max. 40 asteen pesulämpötilassa nurinpäin käännettynä.

Muuta

Jokaisen taskun ympäriltä löytyy paljon erilaisia yksityiskohtia, kuten vahvikekangasta, neppareiden vastakappaleita yms. Oikean reisitaskun päällä on tyylikäs Alpha IND-kangasmerkki. Lahkeensuissa on kiristysremmit, joten saat lahkeensuut kiristettyä niin kuin haluat. Toughin vyölenkit ovat normaalia kapeammat, sillä näihin housuihin saat max. 35mm leveän vyön. Takamuksessa on vielä kestävyyden parantamiseksi vahvikepaikat. Väri on enemmän tumman vihreä kuin oliivin vihreä, jotakin siltä väliltä. Saatavana vain yhtä lahkeenpituutta joka on 32 tuumaa.

Istuvuus on mielestäni väljän ja hyvin istuvan väliltä, puuvillakankaan paksuus on iso plussa.

Jos jokin haluamasi koko on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

Jos Toughit on loppu – löytyy Vintage Industriesilta vastaavanmallinen reisari täältä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Väri vihreä
– Kulutettu kangas
– Paljon taskuja
– Paljon yksityiskohtia
– Kauttaaltaan laadukkaat

 

Saatat myös pitää...