• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Track Pants Housut Harmaa

Erikoisväri – vain yksi L-koko! Alpha Track Pants Housut Harmaa, verryttelyhousut, iso ALPHA teksti vasemmassa lahkeessa, resorivyötärö, kiristettävät lahkeet, valmistaja Alpha Industries – USA

109,00 € 81,75 €

Tyhjennä valinta

Alpha Track Pants Housut Harmaa, verryttelyhousut, iso ALPHA teksti vasemmassa lahkeessa, resorivyötärö, kiristettävät lahkeet, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Track Pants Housut Harmaa

Jos tekee mieli kokea miltä tuntuvat galaksin äijimmät verryttelyhousut, niin tästä löytyy sellanen kombinaatio, että alta pois risu ja pienet eläimet: Alpha + verkkarit = 110% täydellisyyttä. Täydelliset siis esim. kuntoiluun, sohvalla löhöilyyn, salilla tai baarissa käymiseen sekä yläosattomaan venyttelyyn parvekkeella; Näitä kaikkia on testattu ja palaute kentältä on ollut hyvää.

Materiaali

80% puuvillaa ja 20% polyesteriä. Joustavat ja mukailevat liikkeitä päällä.

Koko

Normaalimitoitus ja runsas venymis- eli ”makkaravara” vyötärökoossa. Malli 178cm/75kg pitää kuvissa L-kokoa, sillä ennakkoon tilatusta erästä riitti verkkomyyntiin vain L-kokoja. Lahjemitta on ja pysyy 32-tuumaisena.

Muuta

Alphan urheiluvaate valikoima käsittää pitkälti huppareita (vetoketjulla tai pään ylivedettäviä), collegehousuja ja erilaisia t-paitoja. Pidämme näitä valikoimissamme pieniä määriä. Varsinkin collegehousut ja hupparit ovat saavuttaneet suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa. Alphan collegehousut yhdistettynä johonkin lukuisista eri pilottitakeista on mielestämme tyylikäs yhdistelmä rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen.

Tästä Alpha Industries Track T-Paita uusiin college-housuihin!

– Valmistajana Alpha Industries, USA
– Kunnon verryttelyhousut
– Harmaat
– Resorivyötärö
– Tilavat lahkeet
– Iso ALPHA printti vasemmassa lahkeessa
– Kiristys lahkeissa
– Erittäin mukavat yllä
– Laadukas toteutus

Saatat myös pitää...