• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Varsity Yliopistotakki Harmaa

Alpha Varsity Yliopistotakki Harmaa, harmaamusta, amerikkalaisen yliopistotakin mallinen, napitettava, yksittäiskappale, valmistaja Alpha Industries – USA

Aito amerikkalainen jenkkimallinen yliopistotakki Alphalta!

256,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Varsity Yliopistotakki Harmaa, harmaamusta, amerikkalaisen yliopistotakin mallinen, napitettava, yksittäiskappale, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Varsity Yliopistotakki Harmaa

Amerikkalainen yliopistorotsi on muuten hienon näköinen laitos, eikä niitä kovin usein ole saatavilla. Alpha tekee useita versioita tälläisistä mm. jenkkifutarien, lätkänpelaajien ja muiden korkeakoulutason urheilijoiden käyttämistä takeista, ja Varsity on näistä sitä kevyempää sorttia. Erinomainen kevät-, kesä- ja syystakki, joka on viileä yllä ja tyylikäs sekä suljettuna että auki.

Materiaali

Korkealaatuista villakangasta. Nahkahihat.

Muuta

Takki on napitettavaa sorttia aitojen jenkkimallisten yliopistotakkien mukaisesti. Vyötäröltä ja hihoista löytyy resorit. Rinnasta löytyy Alpha-teemainen brodeeraus. Vuori on hauskasti ja Alphan pilottityyliin sopivasti oranssi.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä naisten pilottitakki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Muut Alphan mahtavat takit löydät täältä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteinen amerikkalainen yliopistotakki
– Mustaharmaa
– Erittäin old school
– Yksittäiskappale, harvinainen erikoismalli Alphalta
– Facebook-sivuiltamme löydät poimintoja uusimmista Alphan erikoismalleista!

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!