facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
31 %
Säästä 88,00 €
ALENNUKSESSA
31 %
Jopa 88,00 €

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä

286,00  198,00 

0 out of 5

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä, vyötäröpituinen parkatakki malli, topattu, teddyvuorihuppu, erikoismalli jota saatavana vain rajoitettu erä, kivipestyä puuvilla kangasta. Valmistaja Alpha Industries.

Erikoismallistoa, vain pieni erä myytävänä!

Poista

Kuvaus

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä, vyötäröpituinen, topattu, teddyvuorihuppu, erikoismalli ja väri, vain pieni erä saatavana!

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä

Tässä on yksi Alphan suosituimmista talvitakeista, eikä syyttä. N2B on siisti, kevyt ja lämmin rotsi, joka ei tule jättämään pulaan pahimmassakaan tilanteessa. Nakertaako kylmä? Jäikö pipo himaan? N2B:n kanssa ei mitään tuommoista tarvitse edes miettiä! Tämä malli on alkuperäiselle N2B:lle uskollinen puhtaasti vintagehenkinen talvitakki. Ja on lämmin!

Taskut

N2B on suunniteltu lentäjille ja lentoalusten tyypeille, joten taskuja on hintsusti, mutta ne on isoja. Alhaalta löytyy kaksi läpivievää alataskua. Se meinaa siis sitä, että tasku on jaettu kahteen osaan. Toinen osa vie suoraan alempaan vaatekerrokseen ja toinen osa toimii normaalina taskuna. Kannattaa totutella sen käyttöä ettei taskuun laitettavat tavarat satu tippumaan. Taskuihin pääsee myös käsiksi takin sisäpuolelta. Vasemmassa hihassa on vetoketjulla suljettava tasku. Taskun päällä on myös muutama paikka kynille.

Materiaali ja pesu

Alpha Vintage N2B Parkatakki kuorikangas on valmistettu puuvillasta. Sisuksen vuoraus on 100% puuvillaa, hihojen sisävuori 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei kannata kotikonstein tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Muuta

Takissa on kiinteä huppu, jonka sisusta on lämmintä teddyvillaa. Kun takin vetoketjun nostaa aivan ylös asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon, jolloin se suojaa parhaalla mahdollisella tavalla yllättäviltä keleiltä. Hupun karvareunuksen saa irti tarvittaessa – se kiinnittyy takkiin nepparein. Hupun sivuissa on monikäyttöiset tarranauhat, jotta hupun saa pois tieltä, kun sitä pitää alhaalla. Hupussa on kiristysremmit.

Vielä vähän lisää muuta..

Takki suljetaan vetoketjulla. Hihansuissa ja vyötäröllä on leveät resorit. Hihoissa hienot Alphan kangasmerkit. Rinnan tarranauhamerkin saa irti ja tilalle voi asentaa omia samansuuntaisia merkkejä.

Mitat & koko

Tämä takkihan on todella väljä rinnanympärykseltään eli esimerkiksi XXL:n mitat menevät näin: vyötärö (resori ”löysänä”) 105 cm, rinnanympärys 150cm ja hartialeveys 60cm saumasta saumaan.

Katso kaikki lyhyet Alpha N2B parkatakki mallit tästä!
– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Lyhyt armeijamallinen parkatakki
– Väri vihreä
– Superlämmin huppu
– Vyötäröpituus
– Kiinteä huppu

Lisätiedot

Koko

L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä