• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä, vyötäröpituinen parkatakki malli, topattu, teddyvuorihuppu, erikoismalli jota saatavana vain rajoitettu erä, kivipestyä puuvilla kangasta. Valmistaja Alpha Industries.

Erikoismallistoa, vain pieni erä tarjolla!

285,00 € 199,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä, vyötäröpituinen, topattu, teddyvuorihuppu, erikoismalli ja väri, vain pieni erä saatavana!

Alpha Vintage N2B Lyhyt Talvitakki Vihreä

Tässä on yksi Alphan suosituimmista talvitakeista, eikä syyttä. N2B on siisti, kevyt ja lämmin rotsi, joka ei tule jättämään pulaan pahimmassakaan tilanteessa. Nakertaako kylmä? Jäikö pipo himaan? N2B:n kanssa ei mitään tuommoista tarvitse edes miettiä! Tämä malli on alkuperäiselle N2B:lle uskollinen puhtaasti vintagehenkinen talvitakki. Ja on lämmin!

Taskut

N2B on suunniteltu lentäjille ja lentoalusten tyypeille, joten taskuja on hintsusti, mutta ne on isoja. Alhaalta löytyy kaksi läpivievää alataskua. Se meinaa siis sitä, että tasku on jaettu kahteen osaan. Toinen osa vie suoraan alempaan vaatekerrokseen ja toinen osa toimii normaalina taskuna. Kannattaa totutella sen käyttöä ettei taskuun laitettavat tavarat satu tippumaan. Taskuihin pääsee myös käsiksi takin sisäpuolelta. Vasemmassa hihassa on vetoketjulla suljettava tasku. Taskun päällä on myös muutama paikka kynille.

Materiaali ja pesu

Alpha Vintage N2B Parkatakki kuorikangas on valmistettu puuvillasta. Sisuksen vuoraus on 100% puuvillaa, hihojen sisävuori 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei kannata kotikonstein tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Muuta

Takissa on kiinteä huppu, jonka sisusta on lämmintä teddyvillaa. Kun takin vetoketjun nostaa aivan ylös asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon, jolloin se suojaa parhaalla mahdollisella tavalla yllättäviltä keleiltä. Hupun karvareunuksen saa irti tarvittaessa – se kiinnittyy takkiin nepparein. Hupun sivuissa on monikäyttöiset tarranauhat, jotta hupun saa pois tieltä, kun sitä pitää alhaalla. Hupussa on kiristysremmit.

Vielä vähän lisää muuta..

Takki suljetaan vetoketjulla. Hihansuissa ja vyötäröllä on leveät resorit. Hihoissa hienot Alphan kangasmerkit. Rinnan tarranauhamerkin saa irti ja tilalle voi asentaa omia samansuuntaisia merkkejä.

Mitat & koko

Tämä takkihan on todella väljä rinnanympärykseltään eli esimerkiksi XXL:n mitat menevät näin: vyötärö (resori ”löysänä”) 105 cm, rinnanympärys 150cm ja hartialeveys 60cm saumasta saumaan.

Katso kaikki lyhyet Alpha N2B parkatakki mallit tästä!
– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Lyhyt armeijamallinen parkatakki
– Väri vihreä
– Superlämmin huppu
– Vyötäröpituus
– Kiinteä huppu

Saatat myös pitää...