• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New1kpl jäljellä

Alpha Wing Pilottitakki Ironblue

Alpha Wing Pilottitakki Ironblue, kevyt pilottitakkimalli, tummansininen pintakangas, perinteistä pilottia istuvampi, pystykaulukset, kirkkaat korostukset kiristysremmeissä ja vetoketjuissa, iso kartta-/asiakirjatasku, valmistaja Alpha Industries – USA

Uusinta uutta Alphalta syksylle 2020! Tämä suositun Engine-takin serkku tuo väriä elämään!

 

 

 

235,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Wing Pilottitakki Ironblue, kevyt pilottitakkimalli, tummansininen pintakangas, perinteistä pilottia istuvampi, pystykaulukset, kirkkaat korostukset kiristysremmeissä ja vetoketjuissa, iso kartta-/asiakirjatasku, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Wing Pilottitakki Ironblue

Alphan vuoden 2020 uutuuksiin kuuluva Wing on virtaviivaisempi ja kevyempi versio siitä klassisesta pallomaisesta pilottitakista. Se todella mukava päällä ja pullollaan kaikenlaisia hienoja yksityiskohtia, joista ei vähäisin liene mielipuolisen suuri “asiakirjatasku” vetoketjun takana edessä vasemmalla. Lisäksi Wingin vetimet ja erinäiset pienet yksityiskohdat sekä sisävuori on tehty kirkkailla korosteväreillä. Taskuun ja sen sisältämiin verkkokangasosioihin mahtuu esimerkiksi pari kolmekin kännykkää tai muutakin suojaa tarvitsevaa materiaalia roppakaupalla. Wing on alunperin suunniteltu kevyemmäksi versioksi pilottitakeista, mutta on aivan yhtä ryhdikäs ja laadukkaasti valmistettu kuin myymämme kuuluisat ja paksummat Alphan CWU ja MA-1 -takit.

Materiaali

100% nylonia.

Koot

Takki on slimfit-mitoituksella tehty eli istuvaa sorttia, joten se ei ole yhtä pallomainen kuin klassinen Alpha MA-1 pilottitakki. Suosittelemme tilaamaan kokoa isomman kuin olit alunperin ajatellut. Valitettavasti ajattelumalli ” minulle on aina mennyt koko L ei päde tämän takin kohdalla”, kokemuksemme mukaan tässä takissa kokosi on ainakin XL ja jopa XXL.

Alpha Wing – yksityiskohdat

Pehmeät neulotut resorit vyötäröllä ja hihojen suissa. Vasemmassa hihassa erittäin kätevä pieni vetoketjullinen tasku, jonka päällä tilaa kynille ja muille pitkulaisille pikkuesineille. Takin etuvetoketju on erittäin jämäkkää laatua ja pitää takin tiiviisti kiinni. Takista löytyy valtavan vetoketjullisen asiakirjataskun lisäksi kaksi vetoketjuin suljettavaa etutaskua ja pari näppärää povitaskua sisävuoressa. Oikeaa hihaa koristaa komea Alpha-hihamerkki ja korkea kaulus suljetaan edestä napillisella remmillä.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kevyempi pilottitakkimalli
– Väri vintage white eli luonnonvalkoinen
– Oranssit korostukset vetimissä ja muualla
– Tilava asiakirjatasku vuoren sisällä
– 100% nylonrakenne pitää viiman loitolla

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus